Tom Ford Soleil Summer 2022 koleksiyonu

Tom Ford’dan Sıcak Bir Yaz Koleksiyonu: Soleil Summer 2022

Tom Ford Beauty yazı ikonik kokusu Soleil Brulant’tan alınan ilhamla yaratılan, Tom Ford Soleil Summer 2022 koleksiyonu ile karşılıyor. Teni ısıtan güneş ışınlarını çağrıştıran ve zengin dokularıyla öne çıkan Soleil Summer koleksiyonu yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak.

Tom Ford Soleil Brulant Shimmering Body Oil, altın renkli güneş ışınlarının vaha üzerinde yarattığı parlak illüzyonları çağrıştıran, ipeksi ve hafif dokulu bir üründür. Nemli ya da kuru cilt üzerine tek başına uygulayabilir veya bir koku altına sürerek kendi özel yazınızı yaratabilirsiniz.

Eclat Nu’daki Soleil Sheer Cheek Duo, ciltte kolayca dağılan, yumuşak ve dengeli bir bitiş sunan yapısıyla teninize doğal bir renk ve boyut katar. Ustalıkla tasarlanmış aydınlatıcı ve allık ikilisi, güneş ışığının ışıltısını ve şehvetini kusursuz bir şekilde cilde yansıtır. Şeftali tonları, teninizden yansıyan güneşi taklit ederken, pembe renk tonları ise canlı bir dokunuş katar. Az-orta kapatıcılığı ile doğal bir görünüm yaratmak için tonları tek başına veya birlikte kullanabilirsiniz.

Soleil Lip Blush, uygulandıktan sonra cildinizin PH değerine göre dudaklarınızda size özel tutkulu bir pembe tonunu alır. Şeffaf bir dokunuş veren bu balm, tamamiyle size özel bir renk alır. İçerisinde yer alan özel altın tonlu parçacıkları ve ambalajı ile Tom Ford Soleil‘in ışıltılı dünyasını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Soleil Ultra-Shine Lip Color, ruj, ışıltılı bir dudak parlatıcısı ve dudak balsamının zengin içeriklerini özel olarak geliştirilmiş bir formülüyle tek bir üründe birleştiriyor. Vazgeçilmeziniz olacak kremsi dokusu ve parlaklığıyla dudakları besleyen Soleil Ultra-Shine Lip Color, Sweet Spot ve Nudiste olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.