The North Face Mountain Athletics koleksiyonu

The North Face Mountain Athletics Koleksiyonu

The North Face ‘Daha Önce Hiç’ (Have You Ever) kampanyasının bir parçası olarak sunulan yeni koleksiyon, amacına uygun antrenman yapan, outdoora daha iyi hazırlanmak için spor salonlarında çalışan ve zorlukların peşinden koşan herkes için tasarlandı.

The North Face

The North Face Mountain Athletics koleksiyonu, baştan aşağı işlevselliğini stille birleştirerek, klasik The North Face tasarımının yanında teknik performansı da beraberinde getiriyor. VECTIV Hypnum, sıfırdan stabilite ve enerji dönüşü sunarken, FlashDry gelişmiş nem yönetimi sağlayarak kullanıcıların sınırlarını zorlamalarına olanak tanıyor.

The North Face Mountain Athletics erkek spor giyim ve kadın spor giyim koleksiyonunun tasarımı, yaşadığımız dünya düşünülerek oluşturuldu. Tam fermuarlı kadın montu ve erkek hibrit tişörtü de dahil olmak üzere %100 geri dönüştürülmüş polyester anahtar parçalar kullanıldı.

Gri ve siyahın sade tonlarından oluşan The North Face Mountain Athletics koleksiyonu, dağlarda olduğu gibi spor salonunda da evdeymiş gibi konforlu hissettirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.