The North Face Active Trail koleksiyonu

The North Face Active Trail Koleksiyonu

The North Face‘in yeni Active Trail koleksiyonuyla tanışın. Active Trail koleksiyonu, markanın Never Stop isimli kampanyasının bir parçası olarak dünyanın her yerinden sınır tanımayan ve başkalarının da takip edebilmesi için liderlik etmeye cesaret eden kadınları destekliyor. “The She Runs It!” topluluk hareketi, dostluk ve zindeliği kardeşlikle birleştirerek spor yoluyla güçlenmek isteyen herkes için hoş bir ortam sunuyor.

Haftalık yürüyüşler, açık hava fitness seansları ve çevrimiçi dersler aracılığıyla topluluk, Londra ve ötesindeki kadınları, kendilerinin en iyi versiyonları olmaları için büyütüyor ve destekliyor.

“The She Runs It!” Kurucusu Tasha Keating, herkesin büyümek için gücü bulabileceğine ve başkalarının da aynı şeyi yapmasına yardımcı olabileceğine inanıyor: “Güç, kalp ve vizyon, She Runs It’e katılan herkesin sürekli büyümesini desteklemek için yaptığımız her şeyin arkasında!”

Yeni Active Trail koleksiyonu, ister doğa yürüyüşü ister şehirde egzersiz olsun, özünde hareket ve fitness olacak şekilde tasarlanmıştır. Koleksiyon, her koşulda rahatlık sağlamak için yüksek performanslı ve ter tutmayan kumaşlara sahiptir.

Baştan aşağı görünüm aynı zamanda, kadınların patikalarda ve şehir sokaklarında daha fazla güç kazanmasına yardımcı olmak için benzersiz bir taban mimarisine sahip The North Face, VECTIV ayakkabı teknolojisini de içeriyor.

The North Face haberleri için tıklayınız..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.