Swarovski 125. Yılını Kutluyor

Swarovski 1895’ten beri dünyanın dört bir yanındaki insanların hayatlarına ışıltı katma misyonuna devam ediyor. Bu süreçte Swarovski; yaratıcılık, işçilik ve sürekli devam eden yenilik tutkusunu en üst seviyede temsil eden çok sayıda seçkin kristal kesimli parça tasarladı. Marka 125. yıldönümünü kutlamak için markanın devam eden başarısının tam kalbinde yer alan mirası, uzmanlığı ve yeniliğine atıfta bulunan oldukça özel bir koleksiyonun lansmanını gerçekleştiriyor.

Swarovski
125. YILDÖNÜMÜ KOLEKSİYONU

Swarovski’nin 125. Yıldönümü Koleksiyonu, Swarovski’nin en çok satan takı ürünlerinin yanı sıra farklı kategorilerdeki parçalarının da yenilenmiş versiyonlarını yeniden canlandırıyor. Koleksiyon, efsanevi mavi rengi onurlandırarak Swarovski’nin benzersiz DNA’sını kutluyor. Bu olağan üstü koyu mavi renk; olgunluğu, bilgeliği ve cömertliği anında ve diğer hiçbir rengin veremediği bir şekilde aktarmasının yanı sıra her bir Swarovski kutusunun açılışında yaşadığımız sonsuz merak duygusunu yansıtıyor.

KOLEKSİYONDA ÖNE ÇIKANLAR

YILDÖNÜMÜ FARE, SINIRLI ÜRETİM

2020 İlk “Ur Maus” 1976 yılında tasarlandığından beri kristal heykelcikler Swarovski’nin mirasının büyük bir kısmını oluşturmaktadır. “Orijinal Fare”, modernleştirilmiş bir tarzla fakat mavinin ışıltılı dokunuşlarıyla 125. Yıldönümü Koleksiyonunda yeniden canlandırıldı.

DANCING SWAN KOLYE

Bu zarif ancak zahmetsiz bir kullanım sunan Dancing Swan kolye ucu, Swarovski’nin efsanevi simgesi kuğunun zarafetini ve güzelliğini yansıtıyor. Pavé ile ve hareketinizle dans eden markiz şeklindeki bir taşla zarif bir şekilde yerleştirilen berrak ve mavi süsleme, yumuşak ışıltısı ile tüm kıyafetlerinizi tamamlayacak.

TENNIS BİLEKLİK

Tennis Bileklik, günümüzde efsanevi Swarovski mavisi rengiyle yenilenen zamansız bir klasik. Pavé süslemelere sahip rodyum kaplama bileklik tüm tarzlara ışıltı katıyor.

ANGELIC DÜĞME KÜPELER

Zarafet ve seçkinlik, Angelic Düğme Küpelerin tasarımında tasvir edildi. Şimdi ise zamansız mavi bir vurguyla yeniden canlandırılan klasik bir tarz.

CRYSTALLINE GLAM SAAT

Swarovski, Crystalline Glam saatinin özel bir üretimiyle kendi mirasına atıfta bulunuyor. Lansmanı ilk olarak İlkbahar Yaz 2019’da gerçekleştirilen bu popüler ve seçkin İsviçre yapımı saat, yüzlerce parlak mavi Swarovski kristaliyle doldurulan bir kasayla tamamlandı.

Swarovski’nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin şu yorumda bulundu: “Oldukça zengin bir DNA ve kristal mirasa sahip bir marka olan Swarovski’nin bu yıl 125. yıldönümünü kutluyor olmak oldukça heyecan verici. Bu kadar önemli ve anlam dolu bir kilometre taşının, Swarovski’nin efsanevi mavi rengine atıfta bulunmak ve bazı favori ürün serilerimize renk katarak rengin gücünü kutlamak için harika bir zaman olduğunu düşünüyoruz. 125. Yıldönümü Koleksiyonu, Swarovski’nin ışıltılı ruhunun esansını yansıtan özellikleri simgeliyor.”

Swarovski

MİRASIN, UZMANLIĞIN & YENİLİĞİN 125 YILINI KUTLUYORUZ

Yıldönümü, Swarovski’nin yolculuğuna ve temel değerlerine ışık tutabileceğimiz bir dönem olmasının yanı sıra markanın, yüzünü parlak bir geleceğe dönen zengin tarihini de kutlayabileceğimiz bir dönemdir. İlk kesimli kristallerinin tasarımından teknolojik yeniliklerine, Swarovski’nin mirası ve kendini sanatına adamış olması dünyanın dört bir yanındaki insanların ışıldama biçimini değiştirmeye yardımcı oldu.

DANIEL SWAROVSKI’NİN MİRASI

Hikaye Daniel Swarovski ile başladı. O dönemde dünyanın en iyi cam ve kristal kesim merkezi olarak ünlenen Bohemya, Georgenthal’da doğan Daniel Swarovski’nin tutkusu genç yaşlarda ortaya çıkmıştı. Genç bir adamken ailesinin şirketinde kristal kesim sanatıyla tanışmasının yanı sıra vizyonunun gelişimi için hayati bir önem taşıyan an şüphesiz 1883 yılında Viyana’daki Elektrik Sergisine yaptığı ziyaret olmuştu. Bu ziyaret onun dünyaya olan bakış açısını anında değiştirmiş ve kristal kesim sanatı için kritik bir öneme sahip ışık yansıması faktörüne hayranlık uyandırmasını sağlamıştı. Kristal kesim makinesini icat edişi yolculuğun başlangıcı olmuştu ve bu yolculuk yalnızca Swarovski’nin dünyanın lider kristal üreticisi olmasını sağlamamış aynı zamanda mühendislik ve teknolojinin en üst noktasında bulunan bir isim olmasını da sağlamıştı. Mirası, markanın efsanevi aile ruhunu yansıtan beş jenerasyon tarafından canlı tutulmuş ve devam ettirilmiştir.

TASARIM VE EN ÜST NOKTADA MÜKEMMELLİĞE OLAN TUTKU

Daniel Swarovski’nin doğasında yer alan tasarım ve yenilik tutkusu, markanın mirasının ayrılmaz bir parçasıdır. Günümüzde yeni kesimler, renkler ve boyutlar, markanın Wattens’da yer alan tarihi evinde günlük bazda tasarlanmakta ve bu sayede günümüz kristal üretiminin sınırlarını geleceğe uzatmaktadır. Trend oluşturmaya, tasarıma ve anlamlı markalamaya odaklanan süreç sonucunda üretilen her bir Swarovski parçası bir hikaye anlatır ve 125 yılı aşkın bir uzmanlığın ve yeniliğin hikayesini anlatır.

Swarovski

SWAROVSKI KİLOMETRE TAŞLARI:

1976 yılında ilk kristal heykelciğinin tasarımıyla birlikte iş dünyasında yeni ve ürün odaklı bir çağı başlatan Swarovski, kristal tasarımlar ve ev dekorasyonları alanında dünya çapında üne sahiptir. Swarovski bu tarihten itibaren şu önemli kilometre taşlarını gerçekleştirip, şirketin gücüne güç katmıştır.

1976 – İlk kristal heykelcik

1977 – İlk takı koleksiyonunun lansmanı

1983 – Wattens, Avusturya’da yer alan yerel bir satış forumu olan “Swarovski Kristalinin Evinin” açılışı

1989 – Logo değişimi, efsanevi Kuğunun tanıtımı

1989 – Günümüzde “Swarovski Podyum Koleksiyonu” olarak bilinen couture serisi “Daniel Swarovski’nin” lansmanı

1991 – İlk Yıllık Özel Üretim Yılbaşı Süsü

1998 – Efsanevi Nirvana yüzüğün doğuşu

1999 – İlk Saat Koleksiyonunun lansmanı

2006 – Modadan ilham alan ilk takı koleksiyonlarının lansmanı

2006 – Swarovski ilk Kreatif Direktörünü işe alıyor, Nathalie Colin

2008 – Crystal Forest satış mağazası konseptinin tanıtımı

2010 – İlk Çarpıcı Koleksiyonun lansmanı

2019 – Crystal Studio mağaza konseptinin lansmanı

YÜZÜMÜZÜ IŞILTILI BİR GELECEĞE ÇEVİRİYORUZ

Swarovski 2020 yılı ve sonrasını kapsayan yolculuğuna devam ederken, tüketicilerini eylemlerinin merkezinde tutmaya devam ederek, onlara hem çevrim içi hem de fiziksel mağazalarda kusursuz bir deneyim sağladığından emin olacak. Marka buna ek olarak çevrim içi varlığını güçlendirmeye devam ederek, güçlü ve uzun süreli ilişkiler geliştirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.