Sonbahar Kış Sezonunun En Güzel Parfümleri

Burberry Her Blossom Eau de Toilette
Parfümün ismindeki Blossom kelimesi sizi yanıltmasın. Bu meyvemsi ve floral kokunun zeminindeki sandal ağacı, parfümü sonbahara, kışa, yaza ve tabi ki bahara uygun mükemmel bir imza haline getiriyor.

 

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
Sümbülteber, rangoon çiçeği, yasemin, gül ve orris ile size gizemli bir çiçek rüyası yaşatan bu koku, nadide ve özel üretilen özlerle lüks bir parfüm deneyimi sunuyor.

 

 

Yves Saint Laurent Libre
Maskülen ‘Fujer Kokular’ yapısıyla oluşturulan parfüm, cinsiyet tanımlarıyla oynuyor. Fas portakal çiçeği ve YSL’ye özgü bir nota olan, parfümdeki elementlerin en ferahı ve en aromatiği Diva lavanta birleşimiyle de bu maskülen hava seksi, gizemli ve feminen bir forma dönüşüyor.

 

Ralph Lauren Beyond Romance Eau de Parfum
Üst notalarında mandarin portakalı, ahududu ve bergamot; orta notalarında gül, yasemin ve zambak içeren bu parfüm baz notalarındaki vanilya, kaşmir ve beyaz misk ile soğuk kışa uygun sıcak ve çiçeksi bir koku arayanların yeni gözdelerinden.

 

Byredo Slow Dance Eau de Parfum
Tatlı bir vanilyayla kapılarını açan bu parfüm, odunsu ve ferah notalarla sezonun en trend koku miksini bir araya getiriyor. Paçuli, geranium ve menekşe notalarıyla bu koku arkanızda sofistike bir imza bırakıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.