Geçen ay bir Simone Rocha x H&M koleksiyonunun duyurusu sosyal medyayı salladı. 11 Mart’ta çıkacak, merakla beklenen Simone Rocha x H&M koleksiyon, Rocha’nın romantik tasarımlarının hayranlarına dünyasının bir parçasına çok daha uygun bir fiyata sahip olma fırsatı sunacak.

Bugün, Robbie Spencer tarafından tasarlanan yeni bir görünüm kitabı koleksiyonun gelişinden önce neler beklenebileceğini ortaya koyuyor ve Rocha’nın imzasını, hiper-kadınsı silüetleri ve aynı derecede zarif erkekleri kapsayan çökmekte olan “aile için eksiksiz bir gardırop” u detaylandırıyor ve çocuk giyiminin başlangıcı bu koleksiyonla bütünleşiyor.

Simone Rocha x H&M Koleksiyonu

 

Yumuşak tüller, ekose çiçekler ve çiçeklerle dolu; broderie anglaise detaylandırma, dolgun puf kollu ve ışıltılı tüvit, sunulan kadın giyim parçaları, Rocha’nın ana koleksiyonlarının tüm güzelliğine ve ihtişamına sahip. Diğer yerlerde, klasik terzilik ve geleneksel aran örgüler erkekler için inci süslemelerle vurgulanır ve tam boy silüetler çocuklar için şirin minyatürlerle hazırlanmış harika bir koleksiyon bizi karşılıyor.

Simone Rocha x H&M, 11 Mart 2021’den itibaren satışta olacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.