Shiseido Özel Güneş Koruma ve Bakım Serisi

Shiseido Sun Care serisi ile şehrin yoğun temposunda, plajda veya spor yaparken hem güneşten korunmanız hem de kalıcı güzelliğinizi korumanız mümkün

Shiseido Sun Care serisi, akıllı teknoloji, konfor, stil ve dengeyi buluşturuyor. Sun Care serisi, güneşin altında aktif olmak, güneşin zararlı etkilerine karşı cildini korumak ve aynı zamanda doğal bir görünüme sahip olmak isteyenlere yönelik olarak geliştirildi. Pratik ve güçlü ürünlerden oluşan serinin tamamı güneşe, tere ve sebuma dayanıklı ve ultra hafif bir dokuya sahip.

Shiseido yeni Sports Serisi ile üstün koruma ve sağlıklı güzellik

WetForce teknolojisiyle üretilen Shiseido Sports serisi,spor yaparken terleyen ciltte makyajın akmasını hızlıca önlüyor. Cildin temel nem dengesini sağlarken güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Güneş altında aktifken bile cildi serin ve canlı tutuyor. Cilt tonunuza mükemmel uyum sağlayacak light, medium, medium dark ve dark renk tonu seçenekleri bulunan bu koruyucuları, yaz aylarında çantanızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Shiseido Sports BB SPF 50+&Sports BB Compact SPF 50+

Egzersiz yaparken bile yapış yapış olmayan, cilde uzun süre kalıcı sağlıklı bir görünüm sağlayan kompakt Sports BB Compact SPF 50+, güneşe karşı yüksek koruma sağlarken gün boyu iyi görünmenizi garantiliyor. Pratik şekilde uygulanabilen Sports BB Compact SPF 50+, kullanım rahatlığı sunuyor. Light, medium, medium dark ve dark olmak üzere dört renk seçeneği bulunuyor.

Shiseido Sports BB SPF 50+, parlaklık veren sıvı, ultra hafif dokusu ve hızlı kuruma özelliği ile, cildin sağlıklı ve doğal görünümünü koruyor. Light, medium ve medium dark olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor.

Sports Invisible Protective Mist SPF 50+

Spor için tasarlanan ilk güneş koruması olan Sports Invisible Protective Mist SPF 50+, aktifken bile kendinizi taze hissetmenizi sağlayan ultra hafif bir dokuya sahip ve kullanımı rahat bir sprey olarak üretildi. WetForce teknolojisi ile formüle edilen sprey, su veya terdeki minerallerle temas üzerine olumlu tepki vererek daha güçlü bir koruma sağlıyor. Cildi UVA/UVB ışınlarından korurken, photo-aging etkilerinden oluşan görünümü azaltmaya yardımcı oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.