Shiseido ile Yaz Makyajı

Shiseido ile Yaz Makyajı

Shiseido, renkleri, förmülleri ve özel teknolojileriyle tasarladığı makyaj ürünleriyle bahar çiçeklerinin renklerini annenize hediye etmenizi sağlıyor.

Güneş Makyajı

Shiseido Sports BB Compact SPF50+, 570 TL.

Shiseido Sports BB Compact SPF50+, terlediğinizde bile cildinizin güzel görünmesini sağlayan benzersiz bir teknoloji olan “Quick Dry” ile formüle edildi. Bu formülün iki katmanlı yapısı sayesinde ter damlaları kolayca bölünüyor ve yayılıyor, böylece cildin daha çabuk kurumasını sağlıyor. Zahmetsiz ve pratik şekilde cildine hafif bir renk ve parlaklık vermek isteyenler için ideal olan BB kompakt, Cildinizi daha sağlıklı ve güzel hale getiren eşsiz formülü sayesinde günlük hayatınızın her alanında hatta spor yaparken de kurtarıcınız oluyor.

Shiseido Sports BB Cream, 550 TL.

Hem makyaj hem bakım özelliği taşıyan bu ten ürünü, cildinizi daha sağlıklı ve güzel hale getiren eşsiz formülü sayesinde günlük hayatınızın her alanında hatta spor yaparken de kullanılıyor. Shiseido Sports BB Cream Ultimate Sun Protection’ formülü (SPF50) ve ıslandıkça cildi koruma etkisi artan WetForce Teknolojisi ile terlediğinizde bile cildinizin güzel görünmesini sağlıyor. 3 farklı renk seçeneğiyle ortaya yakın kapatıcılığa sahip BB krem ile terleseniz ya da yüzünüz yağmurdan ıslansa bile cildiniz iyi görünüyor.

 

Ten Makyajı

Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF 30, 680 TL.

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, özel teknolojisi ile cildinizi aydınlatırken cilde sıkı ve gergin görünüm veriyor. Cildi kaldırmak, inceltmek ve pürüzsüzleştirmek için ciltle senkronize olan ışıltılı bu fondöten, ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılığa sahip. Aynı zamanda gün boyu kusursuz bir görünüm sağlarken, cildinizi 24 saat boyunca nemli tutuyor.

Shiseido Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer, 7 renk seçeneği, 520 TL. 

Stik biçiminde, hafif yapısının aksine kalıcı bir kapatıcılık sağlayan bu doğal bitişli Synchro Skin Correcting GelStick Concealer tüm cilt tipleri için ideal. Dış faktörlerin (hava kirliliği vs.) cilde zarar vermesini önleyen 4-Fold Teknolojisi ile formüle edilen ve Shiseido’nun ActiveForce™ Technology ile güçlendirilen formülü sayesinde, ciltle senkronize olup tüm gün süren taze ve doğal bir görünüm sağlıyor. Aynı zamanda ince çizgilere girmeyip, toplanmadığı için far bazı olarak da kullanılıyor.

Göz Makyajı

Shiseido Essentialist Eye Palette, 249 TL.

Mat ve ışıltılı 4 renk fardan oluşan bu palet, ilhamını Tokyo’nun ikonik sokaklarından alıyor ve bu yüzden 8 çeşitten oluşan bu far paletinin her biri Tokyo’nun sokak isimleriyle anılıyor. ‘Hybrid Creamy Powder Technology’ ile üretilen paletteki farlar, ortalama 12 saat boyunca kırışıksız ve pürüzsüz bir görünüm yaratıyor. Ağırlıksız formüle, yumuşak, ipeksi bir yapıya sahip bu far, çok rahat uygulanıyor ve yüksek pigmentasyonu ile çok güzel renk sağlıyor.

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush, 349 TL.

Tüy gibi hafif yapıda, uzun süre dayanıklı, yumuşak ve mat bitişli köpük dokulu Shiseido krem allık Minimalist Whipped Powder Blush, yanaklarda, dudaklarda ve gözlerde kullanılıyor. 8 saat boyunca kalıcılığını koruyan bu ürünün 8 renk seçeneği bulunuyor.

Shiseido Microliner Ink Eyeliner, 9 Renk Seçeneği, 420 TL.

Mikro ince uca sahip Shiseido Microliner Ink, geleneksel Japon kaligrafisinde kullanılan sumi mürekkep çubuklarından esinlenerek tasarlandı. 24 saate kadar kalıcı olan, doygun ve mat renkli zengin pigmentlere sahip Microliner Ink, uygulama sırasında “Thermo-Sensory Gel” formülü sayesinde cildinizin sıcaklığına tepki vererek, katıdan sıvıya dönüşüyor.

Shiseido Control Chaos Maskaraink, 490 TL.

Shiseido Controlled Chaos MascaraInk, dramatik efekt vermek için kirpikleri dolgun, hacimli gösteren bir Shiseido maskara ve tek bir kat sürdüğünüzde bile kirpikleriniz yoğun bir renk ve hacim kazanıyor. 24 saate kadar kalıcılık sağlayan maskara ile kirpiklerinizin hacmi %250, uzunluğu ise %47 artıyor.  Siyah dışında mor, yeşil ve mavi renk alternatifleri bulunuyor.

Dudak Makyajı

Shiseido Modernmatte Powder Lipstick, 450 TL. 

Shiseido Modernmatte Powder Lipstick, dudaklara uzun ömürlü, kadifemsi mat renk veren tam örtücü bir ruj. Mat olmasına rağmen formülünde bulunan balmumu sayesinde dudakları kurutmaz aksine nem verir. 27 renk alternatifi olan bu ruj, 8 saat boyunca dudaktaki kadifemsi hissi koruyor ve ağırlık vermeden, pudramsı yumuşak bir görünüm oluşturuyor.

Shiseido Lipliner Inkduo, 295 TL.

Bir ucunda yumuşatıcı balm, diğer ucunda hassas bir kalem olan bu ‘ikisi bir arada’ dudak ürünü tek bir hareketle dudakları çerçeveleyip, renklendiriyor. Balm ucu dudaklara ruj öncesi baz oluştururken, ince çizgileri ve kırışıklıkları doldurarak dudak bölgesini pürüzsüzleştiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.