Sephora Parfüm Kampanyası

Sephora, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne farklı bir yorum getiriyor ve sevgilinizden önce en büyük aşkın kendiniz olduğuna dikkat çekiyor. Sephora, sevgilinizden önce kendinizi şımartmanız için, harika bir parfüm kampanyası hazırladı…

Kendinize ve sevgilinize seçeceğiniz parfümle aşkınızı katlamanız için, 1 – 14 Şubat 2019 tarihleri arasında ve seçili parfümlerde geçerli olan bu özel indirim kapsamında: 250 TL parfüm alışverişine 50 TL,350 TL parfüm alışverişine 70 TL, 450 TL parfüm alışverişine ise 90 TL indirim, her ek 100 TL parfüm alışverişinize 20 TL ek indirim.

Jimmy Choo Fever

Sabahtan akşama kadar süren kalıcı kokusu ve aksesuar gibi taşınabilen şişesiyle Jimmy Choo’nun kadınlar için merak uyandıran ve heyecanlandıran parfümü; FEVER! Parfümün üst notalarında zengin ve canlı bir tatlılık yayan sulu bir erik, ona eşlik eden taze pembe liçi vurguları ve denge unsuru olarak da greyfurtun hafif acı notalarından oluşuyor. Alt notada yasemin-vanilya ikilisine eşlik eden sandal ağacıyla beraber parfüm muhteşem ve şehvetli kimliğini ortaya koyuyor. Sadece Sephora’larda satışa sunulan bu parfüm ile geçtiğiniz yerlerde iz bırakacaksınız!

Fiyat: 40ml: 429TL,

60ml: 629TL,

100ml: 829TL

Armani You-In Love With You Intense

Meyveli kokulardan hoşlanıyorsanız Emporio Armani’nin yeni parfümü sizin için tasarlanmış. Kiraz, yasemin özü ve paçuli ( Hint nanesi ) ile harmanlanmış bu parfüm tatlı ve seksi bir havayı bir arada sunuyor.

Fiyat: 50ml 435TL,

100ml 620TL

YSL Black Opium Intense

Siyah kahvenin heyecan verici enerjisi beyaz çiçeklerin iddialı kadınsılığı ile buluşuyor. Her zamankinden çok daha baştan çıkarıcı ikonik OPIUM şişesi, BLACK OPIUM ile genç,cool ve rock ruhunu göz alıcı şisesinde gözler önüne seriyor.

Fiyat : 30ml 245TL,

50ml 460TL,

90ml 650TL

Mon Guerlain Bloom of Rose

Taze oryantal koku, olağanüstü ham maddelerle harmanlanarak, herkesin vazgeçemeyeceği bir koku ortaya çıkıyor. Keyif veren bir açılışla mandalina, elma ve Frenk üzümüne orta notalarda Guerlain’in imza notaları olan Karla lavantası ve Zambak yasemininin yanı sıra portakal çiçeği ve gül eşlik ediyor. Bitiş notalarında ise Beyaz Miskle zenginleştirilmiş Vanilya ve Sandal Ağacı ile Mon Guerlain Bloom of Rose vazgeçemeyeceğiniz parfümünüz oluyor. Büyüleyici bir kokuya sahip olmak isteyenler, Mon Guerlain Eau de Parfum Florale kokusuyla gecesini renklendiriyor!

Fiyat: 50ml 740TL,

100ml 1046TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.