Saç uzatan yağ tarifi

Piyasada pek bilinen markaları kullanmaktansa doğanın bize sunduklarını değerlendirmeye çalıştığımız bu zamanlarda, saçlarını sağlıkla ve hızla uzatmak isteyenleri de unutmadık, bitkisel yağlardan nasıl destek alabiliriz, oturduk araştırdık. Saç uzatan yağ tarifini vereceğiz fakat bilmeniz gereken, saçınıza bir kez yağ sürerek mucizeler yaratabileceğinizi ve bir anda saçınızın 15 santimetre uzayacağını söyleyemeyiz.

Saç uzatan yağ tarifi

Malzemeler:
20 damla Hint yağı
20 damla zeytinyağı
10 damla lavanta yağı
7-8 damla susam ve badem yağı (arzuya göre)

 

Saç uzatan yağ tarifi

Tüm yağları aynı kabın içine alıp güzelce karıştırın. işte bu kadar. (Saçlarınızın uzunluğu ve yoğunluğuna göre malzemelerin miktarlarını aynı oranda artırıp azaltabilirsiniz)

Nasıl Uygulanır?

Hazırladığınız bu yağ karışımını saçınıza köklerden başlayarak sürün. Saç köklerinize yağı sürerken parmak uçlarınızla zarifçe dairesel hareketler yapın ve saç derinizdeki kan dolaşımını artırarak karışımın daha etkili olmasını sağlayın. Tüm saçınızı kökten uca yağladıktan sonra en az 4 saat bu şekilde bekleyin. 4 saat uzunca bir süre olduğundan bu karışımı yatmadan önce sürebilir ve saçınıza bone takarak uyuyup sabah saçlarınızı yıkamayı da deneyebilirsiniz.

Bu şekilde karışımı haftada 1 kez düzenli olarak uygulayın. 4-5 hafta içinde saçlarınızdaki gelişimi göreceksiniz. Ayrıca bu yağ karışımının içine 1 yumurta ve bal ekleyerek karışımı daha etkili bir hale getirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.