Ray-Ban Atasun Optik Mağazalarında

Zamansızlığıyla Modaya Meydan Okuyan Ray-Ban Atasun Optik’lerde 

Zamanın ötesinde bir tarz sunarak trendleri belirleyen Ray-Ban modaya yön veren güneş gözlükleriyle Atasun Optik’lerde.  

Aksesuar ve şıklık denince güneş gözlükleri vazgeçilmez parçalardan biri. Güneş gözlüğü denince ise Ray-Ban akla ilk gelen markalardan biri olarak farklılaşıyor. Güneş gözlükleri her sezon yeni trendler ve modellerle zenginleşse de Ray-Ban’in birçok modeli zamansız tarzıyla her dönem dikkatleri üzerine çekiyor. Markanın her zevke hitap eden ve her yüz tipine uyum sağlayabilecek pek çok seçeneği bulunuyor.

 

Kahverengi, siyah, gold gibi renkleri ve köşeli, oval çerçeve şekilleri ile Ray-Ban güneş gözlüğü modelleri tüm kombinlerde tercih ediliyor. Aynı zamanda şeffaf çerçeveli, kemik yapılı güneş gözlüklerinden çift köprülü formlara ve degrade camlara kadar çok sayıda seçenek yer alıyor.

 

Markanın Aviator, Clubmaster, Wayfarer gibi ikonik modelleriyse ister günlük hayatta ister şık bir davete katılırken gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Ayrıca farklı form ve renklerdeki unisex güneş gözlüğü modelleriyle hem kadınların hem de erkeklerin tercihi olmasının yanı sıra çocuklara özgü tasarımları ile de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.