Puma Haribo koleksiyonu

Çocuk ya da büyük herkesi mutlu eden HARIBO, PUMA ile iddialı bir iş birliğine imza attı. PUMA’nın sokak stili, HARIBO’nun ikonik tasarım çizgisiyle buluştu ve ortaya PUMA X HARIBO koleksiyonu çıktı. İki marka arasındaki yeni iş birliği, ilhamını, HARIBO’nun 100 yılı aşkın süredir ürettiği yumuşak şekerlerle tüm dünyaya sunduğu mutluluk vaadinden alıyor.

Puma Haribo Spor Giyim

HARIBO, dünyanın önde gelen spor giyim markalarından PUMA ile eğlenceli bir iş birliğine imza attı. Bu özel iş birliğiyle 100 yıllık mutlu dünyasının kapılarını aralayan HARIBO, sokak stilinin öncü markalarından PUMA’ya ilham oldu. HARIBO’nun ikonik tasarım çizgilerinden ilhamla hazırlanan PUMA HARIBO koleksiyonunda, giyimden ayakkabıya birçok renkli ve eğlenceli ürün bulunuyor. Özgün çizgilerin ön plana çıktığı ürünlerde, şehir yaşantısına özgü tasarım detayları da dikkat çekiyor.

Puma Haribo koleksiyonu

HARIBO’nun yüzü haline gelen Altın Ayıcık başta olmak üzere, markanın logosu ve öne çıkan renkleri, PUMA’nın klasikleşmiş tasarımlarıyla buluşuyor. Ortaya yumuşak şeker tatlılığında, eğlenceli ve rengarenk bir koleksiyon çıkıyor. Yıl boyunca aralıklarla yenilenecek HARIBO X PUMA koleksiyonu; ayakkabı, tişört, şort, kapüşonlu sweatshirt, T7 eşofman üst ve altı gibi spor giyime dair birçok ürün ile hem çocukların hem de yetişkinlerin favorisi olmaya hazır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.