Pandora Me Aksesuar Koleksiyonu

Danimarkalı mücevher markası Pandora, ilham verici sanatçılar Addison Rae, Charli XCX, Donte Colley, Beabadoobee ve Cecilia Cantarano‘dan “Z kuşağının enerjisinin gücünden yararlanarak” ‘Me‘ koleksiyonunu yeniden piyasaya sürüyor.

Pandora Me, Z kuşağı tüketicilerinin kişiselleştirme ve aidiyet duygularını güçlendirmek için mücevher serisini “her yerdeki yaratıcılar için bir koleksiyon” olarak yeniden hedefliyor.

Pandora, dijital anlayışlı yaratıcılar, Amerikalı müzisyen ve aktör Addison Rae, İngiliz şarkıcı söz yazarı Charli XCX, Kanadalı dansçı Donte Colley, Filipinli İngiliz şarkıcı söz yazarı Beabadoobee ve etkileyici ve şarkıcı Cecilia Cantarano‘dan oluşan bir kadroya katıldı.

Addison’un tarz sahibi kurgusu, dönüştürücü ve kendin yap tarzını gözler önüne sererken, Charli XCX’in kurgusu eklektik ve Cantarano, dans ve müziğe olan aşkını temsil etmek için katmanlı halkalar ve bir nota mini sarkık tılsımı ile serbest stil bir yaklaşım benimsiyor. Donte’nin bakışı, ‘daha fazlası her zaman daha fazladır’ şeklindeki mantrasını gözler önüne seriyor

Pandora Me Aksesuar Koleksiyonu, som gümüş, 14 ayar pembe altın ve rutenyum kaplama benzersiz metal karışımları, tatlı su kültür incileri ve canlı emayelerde karıştır ve eşleştir metalleri içeren parçalarla el yapımıdır. 30 Eylül’den itibaren mağazada ve online mağazasında satışta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.