NARS’dan Yeni Yıla Özel Makyaj Malzemeleri

NARS’dan Yeni Yıla Özel Koleksiyon Nars Holiday

Altın renginin ışıltısından ilham alan yeni NARS Holiday koleksiyonu, sizi cesur ve gösterişli bir yeni yıla davet ediyor. İhtişamıyla büyüleyen koleksiyon, göz alıcı renklere sahip rujlardan, kült allık ve bronzerlardan oluşuyor. Koleksiyon içerisinde tüm zamanların çok sevilen ürünlerinden hazırlanan özel setler ise yılbaşı hediyesi arayanlar için en cazibeli seçenekleri sunuyor. NARS Holiday koleksiyonu ile kışkırtıcı ve büyüleyici bir yeni yıla hazır olun.

NARS Holiday Koleksiyonu

NARS VIP AUDACIOUS RUJLAR 320 TL NARS Audacious Lipstick’lerinin en çok sevilen ve ödüllü renkleri olan Rita, Mona, Anita, Barbara ve Audre limitli sayıda şimdi özel ambalajları ile stilinize şık bir şekilde eşlik edecek!

NARS CLIMAX SET-295TL Mini Nars Climax Mascara ve Climax Extreme Mascara sayesinde arzuladığınız hacimli kirpikler sizi bekliyor.

NARS UNDRESS CODE LIP BALM SETİ-490TL Afterglow Lip Balm’ın davetkar ışıltısı ve tonuyla dudaklarınızı şımartın. Nars Lip Balm’lar içeriğinde bulunan Monoï Nemlendirici Kompleks ile dudakları koruyor ve nemlendiriyor.

NARS INSTANT ORGASM MINI BLUSH AND BALM CRACKER SETİ-275TL Kült favori olan Nars Orgasm blush ile ona mükemmel eşlik eden Orgasm Afterglow Lip Balm.. Sınırlı sayıda, yılbaşı hediye kutusunda.

NASR MINI ORGASM LIP AND HIGHLIGHTER DUO SETİ-275TL Nefes kesen parlaklık için ikonik Orgasm allık, yumuşak parlaklık için Mini Afterglow Dudak Balsamını keşfedin.

NASR MINI ORGASM DOUBLE DUO –TBC Tek bir palette yer alan, ödüllü mini NARS Orgasm seti özel paketinde.

NARS MINI LIP DUO SETİ-199 TL Kestane gül renginde olan American Woman’ın matlığı ve şeffaf ışıltısı olan Nars Lip Gloss’un mükemmel uyumu!

NARS MINI AFTERGLOW LIP BALM DUO SETİ-275 TL Etkiyi ikiye katla. Mini afterglow dudak balmı setiyle her zaman dudaklarını hızlıca nemlendirebilir aynı zamanda ışıldayabilirsin.

NARS MINI LAGUNA LIP AND BRONZER DUO-275 TL Ödüllü Laguna rengini deneyimleyin. Mini Laguna bronzer ile cildinizde güneş öpücüğü rengini hissederken Afterglow Laguna Lip Balm ile dudaklarınızda nem ve ışıltıyı hissedin.

NARS SOFT LUST MINI LIP AND BLUSH DUO-275TL Dolce Vita rengi Blush ile cildinizde doğal bir pembelik, sağlıklı görünüm kazanırken saten gül renginde olan Tolede lipstick ile doğal görünümün tadını çıkarın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.