NARS ile Kusursuz Mat ve Doğal Makyaj

NARS ile Kusursuz Mat ve Doğal Makyaj

François NARS’ın moda ve güzelliğe olan tutkusundan doğan NARS’ın 16 saate kadar tam kapatıcılık ve matlık sağlayan 34 farklı renk tonuna sahip NARS Soft Matte Complete Foundation ve NARS Soft Matte Complete Concealer ürünleriyle kusursuz, doğal görünümlü bir ten makyajı sizi bekliyor.

NARS Soft Matte Kapatıcı  Özellikleri

NARS Soft Matte Complete Concealer, tüm gün süren performansı, yumuşak yapısı ve doğal görünümüyle tüm zamanların en iyisi.
İnce,hafif yapısı ile doğal görünümlü yüksek kapatıcılık sağlıyor.
Gelişmiş yapısı cilde pürüzsüz şekilde nüfuz ederken ince çizgilere ve gözeneklere yerleşmiyor.
Cilt dokusunu iyileştiren “Skin Optimizing Complex” formülüyle pürüzsüzlük veriyor. Cilt mükemmel bir görünüme kavuşuyor. Yumuşak odak efektiyle kusurları flulaştırıyor.
Kusurlar ve renk eşitsizlikleri için tam kapatıcılık sağlıyor.
Daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt görünümü sunuyor.
Kolojen arttırıcı peptidler ve hyalüronik asit sayesinde ince çizgiller ve gözeneklerin görünümünü azaltarak cildin daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki A,C,E vitamin kokteyli sayesinde günlük antioksidan korumayı sağlıyor. NARS Soft Matte Kapatıcı fiyatı: 295TL

NARS Soft Matte Complete Foundation Özellikleri

Nars Soft Matte Complete Foundation, oksitlenme nedeniyle gün boyunca değişen tonlara direnen ve tüm gün boyu rahat kullanım özelliğine sahip, tam kapatıcı ve doğal görünüm sağlıyor.
İçerdiği mikro yosun ve Bio Hyaluronik Asit kombinasyonu ile cildi nemli tutarken ciltteki fazla sebum üretimini dengeliyor.
34 ayrı ton seçeneği ile, 16 saate kadar kalıcılık sunan NARS Soft Matte Complete Foundation, cildinizi kusursuzlaştırırken doğal güzelliğine kavuşturuyor.
Bitkisel özler ve antioksidanların bir karışımı, oksidasyon nedeniyle fondötenin tonunun değişmesini önlerken fazla sebumun görünümünü de kontrol etmeye yardımcı oluyor.
Fazla sebum görünümüne neden olabilecek çevresel kirlilik ve mavi ışık hasarından cildi korumaya yardımcı oluyor.
Benzersiz pudralama, kolayca cilde nüfuz eden, ağırlık yapmayan, parlamaya dayanıklı bir formül. Ten rengi, gün boyunca doğal yumuşak ve mat yüzeyi ile anında pürüzsüz görünüm sunuyor.
Üstün yağ emici içeriği ile kalıcı bir matlaştırıcı etki için fazla sebumun görünümünü emmeye yardımcı oluyor, böylece ten taze kalıyor. Nars Soft Matte Complete Foundation fiyatı: 395 TL

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.