Mokoshe Kadını Yolculuğumuza Hoşgeldin

Mokoshe’nin kurucusu Aslı Bazin kadınlara nasıl bir dokunuş katabilirim diye düşünürken, şal markası Mokoshe ile bizi tanıştırdı.

Kadınların kendini ifade edebilme şekillerini her zaman gözlemlemişimdir. Ruhumuzla ifade etmenin yanında, fiziksel olarakta kendimizi anlatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Seçtiğimiz renkler, kumaş seçimleri, giydiklerimiz aslında bizim ruhumuzu anlatmaktadır.

Aslı Bazin

Aslı Bazin

Ben, İNSANLARIN HAYATINA dokunmak, onlara bir katkım olsun istedim. Kadınlara nasıl bir dokunuş katabilirim diye düşünürken, şal markam Mokoshe doğdu. İlhamımı, senden, kendimden, yani biz kadınlardan aldım. “Mokosh” slav mitolojisinde “Çalışan Kadın Tanrıçası” anlamına geliyor. Çünkü her kadının bir tanrıça olduğuna inanıyorum.

Zamansız, özgün, romantik hikayemde beraber buluşmak için çok heyecanlıyım. Sizi Mokoshe ile tanıştırmak istiyorum.

Sevgili Mokoshe Kadını, Yolculuğumuza Hoşgeldin!

 

Tüm ürünlerimizin desenleri el çizimi özel tasarımlardır. Sizin için birbirinden detaylı desenler ve renkler ile, sıradışı bir koleksiyon hazırladım. Benim renkli dünyamda, bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. İç dünyamın renklerini, üstünüze dokunan ipek, yün ve pamuk kumaşlarda bulacaksınız. Mokoshe kadını kendine güvenir. Mokoshe kadını çok değerlidir ve Mokoshe kadını içindeki renkleri dışarıya çıkarandır!

Mokoshe Şal Desenleri

Pierrot by Moonlight: 3 yaşında, Fransız okulunda öğrendiğim ilk şarkıdır. Şarkıyı seneler sonra Pariste kendi çocuklarıma dinlettim ve dahada anlam kazandı hayatımda.

The Flying Carousel: Gençliğimin ilk Paris seyahatinde, Eyfel kulesinin ordaki o ışıltılı atlı karıncaya bindiğim andir. Ve ondan sonra Pariste yaşadiğim yıllarda, Parisin bir suru değişik bölgelerinde rasladığım ve herseferinde çocuklarımla  bindiğim bir eğlencemdir.

The Gardens Of Versailles: Fransanın ihtişamı, zenginliği ve ilk gezdiğim Satodur. Uçsuz bucaksız bahçelerinden çok etkilenmiştim.

One Night İn a Cabaret: Pariste yaşadığım öğrenci senelerimde gititğim  ilk Show. Büyüleyici dansların, renkli tüğlürin ve parlak takıların olduğu bir dünya keşfetmiştim ve çok etkilenmiştim. O gece beni etkileyen ilk Cabaret yi yansıtmak istedim.

Umarım markamı ve hikayeleri sevmişsinizdir,

Saygılarımla,

MOKOSHE

ASLI BAZİN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.