Melis Ağazat  Koton Koleksiyonu

Sonbahar Kış mevsiminin kilit kombinlerini beşinci sezonunda bir araya getiren Melis Ağazat  Koton Koleksiyonu, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve deneyimli moda direktörü Melis Ağazat ev sahipliğindeki alışveriş etkinliğiyle tanıtıldı. Koton Vadi İstanbul mağazasında gerçekleştirilen davete iş, sanat, influencer ve cemiyet dünyasından birçok seçkin sima katılırken, Melis Ağazat  Koton koleksiyonu yoğun ilgi gördü.

Melis Ağazat’ın ilham veren seçkisiyle hazırlanan Melis Ağazat  Koton Koleksiyonu, 24 saat yaşayan aktif şehir hayatının modern silüetlerini belirliyor. Sezonun en trend kombinlerini Retro Haritage, Black Spark, Animal Vibes, Red,Black White, Cool Vintage, In Green ve Fuchia Brown olmak üzere 7 farklı temada ve 105 parçada buluşturan Melis Ağazat X Koton’un ana ruhunu kadın modasının en yükselen trendi 70’ler ve retro oluştururken, “Sezonun Hitleri Koton’da” mesajı veriyor.

Retro trendine uygun stil ve siluetlerin birleştirildiği koleksiyonda, geometrik desenli alt üst örme takımlar, polo yaka üstler, süveterler, heritage ekoseli ceketler, geniş yakalı bağlamalı saten gömlekler, geometrik desenli mini pilise etekler ve eşarplar ile bu renk aileleriyle uyumlu ekose ve tüvitler kilit parçalar olarak yer alıyor.

Sonbahar kış sezonunun öne çıkan parlak ve hayvan desen trendini Black Spark ve Animal Vibes temalarında siyah, gümüş ve gold renkleriyle birleştiren Skirtly Yours Melis Ağazat x Koton koleksiyonu, feminen modern kadını cezbeden bir seçki oluşturuyor. Bu iki temaya uygun tüvit takımlar ve tüvit detaylı çanta gibi aksesuarlar, parlak ipli gold ve silver trikolar, taş işleme detayları ve suni deri etek ve ceketler sezonun en hit tasarımları olarak koleksiyonun ana parçalarını oluşturuyor.

Sezonun etek trendini de yansıtarak bu sezon da iddiasını devam ettiren Skirtly Yours Melis Ağazat X Koton Koleksiyonu’na seçili Koton mağazalarından, Koton.com ve Koton uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.