Mayo ve Bikini Alışverişiniz İçin Tüyolar

En önemli şey, mayo ve bikini seçiminizle eğlenmektir, bu yüzden cesur olmaktan ve bir adım öne sıçrama yapmaktan korkmayın. Aşağıda  en popüler mayo ve bikini trendlerinden bazılarına yakından bakıyoruz. Bu yaz için arkadaşlarınızla birlikte okuyun ve ilham alın 😉 ama daha fazla çeşit görmek istiyorsanız burayı tıklayabilirsiniz.

mayo ve bikini

Mayo ve Bikini Alışverişiniz İçin Tüyolar

Neon tonları
En trend görünüm için parlak renkli iki parça bir mayo tercih edin . Bronzluğunuzu ortaya çıkaran her şey harika bir seçimdir. Canlı morlar, parlayan portakallar veya neon yeşiller arasından seçiminizi yapın. Bu renklerin en iyi yanı, herkese yakışması ve havuzda ya da plajda gözden kaçmamanızı sağlayacak olmasıdır. Bu renkler çok koyu görünüyorsa, hala parlak olan ancak daha düşük tonda bir ifade veren turkuaz veya açık sarıyı tercih edebilirsiniz.

Tropikal baskılar
Bu yıl tropikal iklimi çoook özledik. Kaçmak için bikininizden daha iyi ne olabilir! Bizi doğrudan bir cennet kaçamağına götürecek baskılar arasında cesur çiçekler, tropikal yeşillikler ve hayvan baskıları var. Bu baskılar gökkuşağının tüm renklerinden geliyor, bu nedenle seçiminizi yapmakta özgürsünüz. Karıştırmaktan ve eşleştirmekten de korkmayın, bu yıl bize sınır yok.

Aktif yüzücüler
Mayo bikiniler daha sportif hale geldi. Daha fazla destek için daha geniş askılı üstler, kısa kesimli üstler ve hatta uzun kollu bikini üstleri görüyoruz. Bunlar, pratiklik ve tarz içerdiklerinden, havuz kenarında uzanmak veya sörf sırasında tahtanıza atlamak için rahatlık sağlıyor. Yani aktivitelerinizin tadını çıkarırken, bir yandan da modayı takip etmiş olacaksınız.

Tek parçanın dönüşü
Mayolarda en moda trendler bu yıl, yuvarlak bir sırt detayı veya kemer görüyoruz. Bacaklarınız uzun görünsün istiyorsanız arkası askılı detaylar bacaklarınızı uzun gösterecek.Tek parça mayo ile trendde kalacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yazı: Pelin Erbil

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.