Mavi’nin Yeni Transferi: Merih Demiral

Mavi, efsane marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ve
yıldız futbolcu Merih Demiral ile yine çok olacak!

Mavi’nin Yeni Transferi: Merih Demiral

Sezona sürpriz bir transferle başlayan lider jean markası Mavi, efsane marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile Türk Milli Futbol Takımı ve Juventus Kulübü’nün yıldız oyuncusu Merih Demiral’ı yeni reklam kampanyasında bir araya getirdi. Türkiye’nin gurur duyulan iki yıldızı, markanın yüksek performanslı erkek koleksiyonu Mavi Black Pro’nun merakla beklenen reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz yeni sezon ile ilgili şunları söyledi: “Her zaman takım olmanın ve birlikte hareket etmenin gücüne inanıyoruz. Mavi ve Kıvanç’ın on yıllık vazgeçilmez yol arkadaşlığı, yeni sezonda TeamMavi hareketiyle devam edecek. Global başarılarıyla gurur duyulan, cesareti ve enerjisiyle ilham veren bu takım, Merih’in transferiyle daha da güçlenecek. Çalışanımız, müşterimiz ve marka yüzlerimiz ile dünyada Mavi’nin dokunduğu, dokunabileceği herkes bu takımın bir parçası.”

Merih Demiral transferini markanın efsane yüzü Kıvanç Tatlıtuğ twitter’dan açıkladı!

Mavi, Kıvanç Efsanesi ile bir araya getireceği genç yetenek için sosyal medyada bir tahmin yarışması başlattı. Farklı alanlardan pek çok kişinin paylaştığı ‘Dinamik ve çok hızlı… Onu geçmek imkansız… Sezgileri güçlü” gibi ipuçları takipçileri her gün yıldız futbolcu Merih Demiral’a bir adım daha yaklaştırdı.

Sosyal medyada binlerce tahminin ardından, Merih Demiral’ın ismini ilk açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Ünlü yıldızın twitter’dan paylaştığı “Mavi’ye hoş geldin @merihdemiral” mesajına Merih Demiral da twitter’dan “Çok teşekkürler. Birlikte olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum” şeklinde cevap yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Merih Demiral’ın birlikte yer alacağı reklam filmi önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.