Mango Yeni Spor Giyim Koleksiyonunu Sunuyor

Ünlü İspanyol moda markası Mango, Active serisi için yeni bir koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Mango ikinci Active koleksiyonunda, yoga, pilates, koşu, dans ve daha fazlası gibi çok çeşitli spor dalları için rahat giyilmek üzere tasarlanmış. Mango spor giyim koleksiyonunda hafif kumaşlara odaklanıyor.

Mango Activewear 2021 İlkbahar Yaz spor giyim koleksiyonu, farklı renk ve tasarım desenlerinde taytlar, şortlar, üstler, kısa kollu üstler, tişörtüler, hafif ceketler ve tulumlar içerir. Aynı zamanda yoga mat çantaları, yoga blokları, direnç bantları, para kemerleri, spor ayakkabılar, şapkalar, çantalar ve çoraplar gibi kullanışlı aksesuarları da içeriyor.

Mango ayrıca Akdeniz kültüründen ilham alan ve üyeleri arasında etkileşimi teşvik ederek, bağları güçlendirerek, bilgiyi paylaşarak ve fiziksel ve zihinsel sağlık hakkında sohbet oluşturarak topluluk ruhunu geliştirmeyi amaçlayan The Wellbeing Community adlı kampanyasına da devam edecek.

Mango yeni spor giyim koleksiyonunun lansmanı için, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında Mango’nun Instagram profili üzerinden canlı dersler vermek için sağlık alanındaki uzmanlarla bağlantı kurdu. Örnekler arasında dansçı Greta Elizondo ile sağlıklı yaşam ve yoga uzmanları Marine ve Marisa Compotello sayılabilir. Paris’teki Tihhy stüdyosunun kurucusu Clotilde Chaumet, müzikal sesleri deneyerek meditasyon ve rahatlamayı birleştiren Sound Bath üzerine bir ders verecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.