Makyaj Hilesiyle Badem Gözlere Sahip Olabilirsiniz

Makyajı yalnızca yüzünüze renk vermek için değil, bazı kusurları gizleyip beğendiğiniz özelliklerinizi ön plana çıkarmak için kullanıyorsanız birkaç basit kontür uygulamasıyla bunu başarabilirsiniz. Makyaj hileleri için bizi takipte kalın. Badem göz estetiği yerine makyaj hileleriyle gözleriniz de badem görünümüne kavuşabilirsiniz.

GÖZLERİ ÇEKİK GÖSTERMEK İÇİN AYDINLATICI UYGULAYIN

Gözler, yüzde en fazla dikkati çeken bölge. Gözlerinizi daha belirgin bir hale getirmek için göz şeklinizi bilmeniz gerekiyor. Her göz şekli için ayrı kontür uygulamaları yapılabilir.

Düşük gözlere sahipseniz göz kapağının katlanma bölgesi için açık kahve tonlarında farlar kullanın. Gözleri daha kalkık göstermek için kaş kemiği ve göz pınarına aydınlatıcı uygulayın. Kirpik diplerine eyeliner sürmeyi de ihmal etmeyin.

Büyük gözlere sahip olanlar göz pınarlarına koyu renkler uygulayabilir. Gözün geri kalan kısımlarında açık far renkleri kullanarak gözlerinizi daha küçük gösterebilirsiniz.

Küçük gözlere sahip olanlar ise göz pınarı dahil gözün iç tarafını aydınlatıp gözün dışına doğru koyu renkler tercih edebilir. Gözün ortasında biten yarım eyeliner çizgisi sizin için doğru bir uygulama olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.