MAC ve Keıth Harıng Vıva Glam’ın 27. Yılını Kutluyor

M•A•C Kozmetik Ve Keıth Harıng Vıva Glam’ın 27. Yılını Kutlamak İçin Bir Araya Geldi

MAC Viva Glam Ruj

Sağlıklı bir gelecek için herkesin eşit haklarını desteklediğimiz Viva Glam’in 27. Yılını, Keith Haring’in imza renk paletinden ilham alınarak tasarlanan, gelirinin %100’ü bağışlanan Viva Glam Ruj ile kutluyoruz!

The Estee Lauder Yönetici Grup Başkanı John Demsey’e göre “Tüm zamanların en ses getiren güzellik kampanyalarından biri olan MAC Viva Glam, güçlü yeteneklerin, sanatçılarımızın ve topluluğumuzun desteği sayesinde toplumdan alan ve topluma geri veren bir kampanya oldu”.

Bu koleksiyonda, pop art’ın hemen hemen her eseri, Keith Haring‘in sembolik sokak stili tasarımıyla canlandırılmıştır. VIVA GLAM rujlarından gelen satışın %100’ü bağışlanarak, herkes için sağlıklı bir gelecek ve eşit haklar sunulması amaçlanmaktadır. Herhangi bir VIVA GLAM Ruj satın aldığınızda, satış fiyatının hepsi kadınları destekleyen yerel kuruluşlara bağışlanıyor. 1994’ten bu yana, MAC VIVA GLAM dünya çapında 500.000.000 doların üzerinde fon yarattı ve bu sayı artmaya devam ediyor.

MAC Viva Glam Ruj

Sen de VIVA GLAM ruj satın al, tek sürüşte hayat ver! 

MAC VIVA GLAM x Keith Haring seni yaratıcılığının gücünü kucaklamaya davet ediyor ve Keith Haring’in “Sanatın insan ruhunu özgürleştirmesi, hayal gücünü harekete geçirmesi ve insanları daha ileriye gitmeye teşvik etmesi gerektiği” söylemini yansıtıyor.

MAC Viva Glam Ruj

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.