L’Oreal Paris Moda Haftası’nda podyuma çıkmayı planlıyor

Kozmetik markası L’Oreal Paris, Paris Moda Haftası’nda podyuma çıkmayı planlıyor. Paris Moda Haftası partneri olan marka, L’Oreal Paris’i 3 Ekim’de Parvis des Droits de L’Homme’da sahneliyor. Haber WWD tarafından yayınlandı. L’Oreal Paris, etkinliğin halka açık olacağını ve L’Oreal Paris‘in sosyal medya kanalları aracılığıyla dünya çapında 30’dan fazla ülkede yayınlanacağını söyledi. Defile bir moda ve güzellik işbirliği olarak kabul ediliyor.

Bu yılki defile, L’Oréal Paris‘in “Çünkü Buna Değersin” sloganının yıldönümünü kutluyor. Tema, özellikle markanın bir milyon kadın ve erkeği seyirci müdahalesi konusunda eğitmek için uluslararası Sokak Tacizine Karşı Ayakta Kalma programını başlatmasından sonra, kadınların güçlendirilmesine daha fazla odaklanıyor.

Defilede Dame Helen Mirren, Camila Cabello, Liya Kebede ve Marie Bochet gibi markanın sözcülerinden bazıları yer alacak. L’Oreal, gösteri için tüm cilt tonlarına, yaşlara ve saç tiplerine sahip modelleri yayınlamaya çalışıyor. 2017’den beri L’Oréal Paris, COVID-19’un geçen yıl için planlarını alt üst etmesiyle Paris Moda Haftası için her sonbaharda tüm markalara ev sahipliği yapıyor. Geçmişte, katılan markalar Balmain gibi yerleşik lüks evlerden Marine Serre gibi daha genç markalara kadar uzanıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.