90’ların sonuna dair akılda kalanlar düşünüldüğünde, hangimiz kim Ash, Misty ve Pikachu ile renkli Pokemon dünyasında yolculuk ederken maceralara katılmak istememişizdir? Bu ikonik dünyayı ve Pokemon’un 25. doğum gününü kutlamak için Levi’s, 90’lardan ilham alarak renkli Levi’s x Pokemon koleksiyonunu yarattı.

Orijinal Pokemon animasyon serisinin ilk sezonundan esinlenen koleksiyon, hem popüler karakterlerin hem de Kanto bölgesinin ormanlık ortamlarının grafik ve baskılarını içeren bir dizi Levi’s denim, üst giyim, alt giyim, tişört ve aksesuarlar içeriyor. Dikkate değer parçalar arasında 90’ların tarzı Vintage Fit Trucker Jacket ve taşlı indigo 551 Z Authentic Straight jean, büyük boy işlemeli Pikachu ve Electric-type Pokemon için şimşek yamaları bulunuyor. Ayrıca, Pokémon ile dolu göz alıcı bir orman tasarımına sahip, tamamen baskılı Vintage Fit Trucker Ceket ve 551 Z Authentic Straight jean de koleksiyona dahil oluyor.

Koleksiyona ek olarak; Ash, Misty ve Pokemon gibi klasik karakterlerin bulunduğu baskılı tişörtler ve hatta Misty hayranları için, dizide giydiği ikonik kıyafete bir saygı göstergesi olarak Levi’s Misty Short ve Misty Tank de dahil.

Aksesuarlar ve çeşitli diğer ürünleri de içeren Pokemon serisinde, mesela Ash Ketchum‘un giydiğine benzeyen kırmızı beyaz Trucker Hat şapka ya da üç boyutlu sarı Pikachu kulaklı Knit Beanie bile var. Ayrıca tamamen çiçekli bir Pokemon baskılı spor çantası, bir Poke Ball crossbody çanta, ve ön tarafında Pokemon karakterlerinin işlendiği klipsli bez çanta var. Ayrıca koleksiyonda, çeşitli eşyalar üzerinde, Levi’s’ın arka yamalarında Pokemon markası, kırmızı ve beyaz Poke Toplarını taklit eden Red Tab’ler ve Pikachu ve Poke Balls damgalı düğmeler de yer alıyor.

Levi’s Pokemon koleksiyonu, 15 Şubat 2021’den itibaren Levis.com.tr’de ve Levi’s İstinye mağazalarında satışa başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.