Lacoste’un En Büyük Amiral Mağazası Açıldı

Lacoste’un En Büyük Amiral Mağazası Paris Champs-Elysees’de Açıldı

Lacoste, simgesel Champs-Elysees Caddesi’nin kalbinde yer alan yeni amiral mağazasının kapılarını açtı. Daha fazla moda. Daha fazla spor. Daha fazla deneyim. Marka, tüm Lacoste kültürünün kalbini temsil edecek şekilde özel bir tasarıma sahip Lacoste Arena’yı açarak spor modasına dair avangart vizyonunu sevenleriyle buluşturuyor.

lacoste amiral mağazası

50 Avenue des Champs-Elysees adresinde yer alan Lacoste Arena, dünya çapında Lacoste’un yeni nesil amiral mağazalarının ilki. Bu adres, moda tutkunları ve sporcuların yanı sıra sorumlu ve yaratıcı tüketicileri yani markanın tüm hayranlarını bir araya getiriyor. Herkesin kişilik ve tarzlarının bireysel ya da toplu bir yansımasını bulabileceği, keşiflere açık bir arena.

Spor ve paylaşılan duygulara açık bir atıfla Lacoste Arena, eğlence ve dijital yenilikleri birleştiren, eşsiz deneyimlerin vurgulandığı bir buluşma noktası. Timsahın tüm varlık nedenini temsil eden 360° bir deneyim. Markanın evrenine tutulma ile kapsayıcılığı arasındaki bu imza anları, amiral mağazasının eşsiz bir yerde olmasına katkıda bulunuyor. Bu imza anları arasında, fotoğraf kabini ile markanın dostlarının timsahın farklılıklarını simgeleyen bir enstalasyonda yer almasını sağlayan etkileşimli bir sanat eseri olarak Croco Wall da bulunuyor.

lacoste

1.600 m² alanıyla Lacoste Arena, tüm ifade alanları için boş bir tuval gibi timsahın farklı kültürlerine adanmış bulunmakta. Oldukça geniş bir ayakkabı, golf, tenis ve fitness performans koleksiyonlarının yanı sıra kadın, erkek ve çocuk hazır giyim üzerinden 9.500 parça ürün sunuyor. Mağaza aynı zamanda timsahın temel ürünlerini özel renkler, baş harfler ve kesimlerle kişiselleştirme hizmetleri de sunuyor.

“Yeni amiral mağazamız Lacoste Arena’yı Champs-Elysées’nin kalbinde açmaktan gurur duyuyoruz. Bir mağazadan fazlası, markanın atan kalbi olacak. Sayısız teknolojik yenilik sayesinde etkileşimli ve etkileyici deneyimleri birleştirerek Lacoste müşteri deneyimini tümüyle yenilemeyi hedefliyoruz. Bu açılış timsahın Fransa ve dünyadaki nüfuzu için güçlü bir işaret. Zira amiral mağazası kültürler, nesiller ve tarzların kesişiminde bir toplanma noktası olacak ve Lacoste’un duyguları ve uzmanlığını müşterilerimizle paylaşmamıza imkân verecek.” Thierry Guibert, Lacoste CEO’su.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ALANLAR

Daha sürdürülebilir bir modaya etkin şekilde kendini adayan timsah, sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı olan “Kalıcı Zerafet”e adanmış Lacoste Arena için bir alan tasarladı. %100 işlenmemiş organik pamuktan (pamuğun en saf hali) yapılma 1991 modelinin yeni versiyonu, eski polo tişörtlerin geri dönüştürülmüş liflerinden yapılma LOOP polo tişört ya da diğer adıyla “Fleur de Coton (Pamuk Çiçeği)” burada vurgulanıyor. Bu alan markanın sürdürülebilirlikteki ilerlemesini paylaşmak üzere düzenli olarak yenileniyor.

Amiral mağazası üzerinden diğer inisiyatifler, markanın daha bilinçli bir modaya olan taahhüdünü gösteriyor. Bunlara sürdürülebilir ve sanatsal yaklaşımı birleştiren örgü duvar resimleri; küçük kapitone kırpıklarından geliştirilmiş geri dönüştürülmüş askılar; eski polo tişörtlerden üretilmiş alışveriş çantaları da dahil olmak üzere markanın eski tekstil ürünlerini iade eden müşterilerine veriliyor.

ÖZEL KAPSÜL

Alanın en ayırt edici özelliği ise metro istasyonu dekorunda sunuluyor. Sadece bu alanda dağıtılacak polo tişörtler, pamuklu kazaklar, şapkalar ve büyük el çantalarının görücüye çıkacağı “Lacoste Champs-Elysées” adlı özel kapsül koleksiyon sevenleriyle buluşuyor. Ziyaretçilere sıradanın ötesinde bir alan yaratırken şehri de tekrar hatırlatıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.