Kirpikleri Uzatan Serum Lash Booster

Görünüşümüzü tamamen değiştirme gücüne sahip kirpikler, yüz güzelliğinin önemli bir kısmını oluşturuyor. Ancak kirpik bakımı pek çok kez gözümüzden kaçabiliyor. L’Oréal Paris, cilt bakımı ve saç bakımı serilerine şimdi kirpik bakımını ekleyerek, laboratuvar ortamında tasarlanan ve kadınlar tarafından onaylanan yeni nesil kirpik serumu Lash Booster, kirpikleri eski ihtişamına kavuşturuyor. Klinik olarak kanıtlanmış kirpik serumu, kirpikleri onarıyor, kirpik kaybını azaltıyor, zayıflamış kirpikleri güçlendiriyor ve sadece birkaç hafta içinde daha dolgun kirpiklerin kapısını aralıyor.

Günde iki kez kullanıldığında kirpik kaybını önleyen Lash Booster, 8 haftada önemli sonuçlar veriyor.

Lash Booster’ı kirpiklerine uygulayan kadınların %94’ü kirpiklerinin daha da güçlendiğini söylerken, %81’i kirpiklerinin dolgunlaştığını, %97’si kirpik kaybının azaldığını belirtiyor.

İçeriğindeki Hint yağı ile kirpikleri beslerken provitaminlerle kirpiklere sağlıklı bir görünüm veren Lash Booster, keratin içeriğiyle ise kirpikleri güçlendiriyor ve yeni kirpik oluşumunu destekliyor. Lash Booster ayrıca, içeriğindeki madecassoside & hyalüronik asit ile kirpikleri korurken filoxane maddesi ile kirpiklerin uzamasına destek oluyor ve gözde bulunan bir sıvı olan aköz hümör ile kolay uygulama ve temizleme sağlıyor.

 

L’Oreal Paris’ten Elisabeth Bouhadana, Lash Booster için yaptığı açıklamada, “Yeni ürünümüzü geliştirirken elbette kirpiklerinizi güçlendirmenize yardımcı olan, koruyucu provitamin B5 ve geleneksel hint yağı ile ilgili en iyi bilinen aktifleri seçtik. Hatta daha da ileri giderek, özel onarıcı ve yoğunlaştırıcı aminoasitlerden faydalandık. Hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş olan serum, kirpiklerin korunmasını sağlıyor, en ince cildi bile derinlemesine nemlendiriyor ve güçlendiriyor.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.