KİP 2021 İlkbahar Yaz Erkek Giyim

KİP 2021 İlkbahar Yaz Erkek Giyim

Erkek giyim moda markası KİP, umudun yeniden canlanması, sevginin ve doğanın iyileştirici gücünden alınan ilhamla tasarlanan 2021 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla yeni sezonu karşılıyor. KİP yeni sezonda erkeklere; “Hayatı KİP’le” mottosuyla içlerindeki ilhamı ortaya çıkarmalarını sağlayacak, her tasarımın iş, ofis ya da sosyal hayat ayrımı ve sınırlar olmadan mükemmel şekilde kombinlenebildiği, modern, şık ve rahat bir koleksiyon sunuyor.

kip 2021 erkek giyim takım elbise

KİP 2021 ilkbahar yaz erkek giyim koleksiyonunda yer alan; örme kumaşlardan hafif ceketler, keten, vual ve koton kumaşlardan tasarlanan renkli ve desenli gömlekler, şık ve rahat görünümleri tamamlayan jogger pantolonlar, eşofman altları, koton ve denimler yeni sezonda erkeklerin vazgeçilmezi olacak. İster tek başına ister bomberlar, sportif montlarla ya da yaza geçiş yaparken bermudalarla kombinlenerek her ortama uyum sağlayan rengarenk sweatshirtler, polo pike t-shirtler, kısa kollu triko gömlekler de erkeklerin bu sezon gardırobunda oldukça geniş yer bulacak.

Mavi, bej, haki, mint, lacivert, lila, indigo, safran, gri gibi geniş bir renk alternatife sahip koleksiyonun en yeni haberi ise Relax Suit.

Erkeklerin çok daha rahat ve iyi hissetmek aynı zamanda şık da görünmek istediği bir süreçte KİP Relax Suit bu beklentileri mükemmel bir şekilde karşılıyor. Relax Suit’in casual görünümlü fit ve rahat ceketleri ile konforlu pantolonları klasik ya da spor; koleksiyondaki diğer parçalarla kolaylıkla kombinlenebiliyor. KİP Relax Suit erkeklere günün tamamındaki planlarına uyum sağlayacak çok özel bir takım elbise deneyimi yaşatıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.