Hemington 2021 Yaz Koleksiyonu

Hemington, 2021 Yaz koleksiyonunda eşsiz desenlerle tasarlanan emprime ve nakışlı tshirtleri, casual şıklık sunan keten ve pima pamuk gömlekleri ile erkeklere özel seçenekleri çoğaltıyor. Göz alıcı renklere sahip mayo koleksiyonu ise, Hemington erkek giyim stilinden sahillerde de vazgeçmeyenlere hitap ediyor.

Hemington 2021 Yaz Koleksiyonu

Hemington

Çabuk kuruyan inovatif “Quick dry” kumaş özelliğiyle tasarlanan, özgün renk ve desen alternatifi sunan Hemington mayoları plaj tarzına kusursuz bir görünüm katıyor. Renkli ve geleneksele meydan okuyan tasarımlarla oluşturulan mayo koleksiyonu şal, baklava ve hayvan desenleri ile dikkat çekiyor. Dinamik ve kontrast tonlardaki renklerin kullanımı ile spor bir görünüm oluşturan Hemington’ı bu yaz sahillerde sıkça göreceğiz. Koleksiyonda farklı tarzlara ve kullanım tercihlerine imkan veren slim fit ve kısa mayo şortlar da yer alıyor.

Hemington mağazaları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.