Hamilton Khaki Aviation Converter

Hamilton, dönüştürme ve hesaplamaları kolayca yapabilen en yeni modeliyle stil sahibi pilot saati serisini daha da genişletiyor.

Hamilton, 1918’deki ilk ABD Uçak Postası hizmetinden bugünün cesur hava yarışçılarına kadar, yüzyılı aşkın süredir uçuş camiasına hassas donanımlı saatler sağlıyor. En yeni Khaki Aviation Converter serisi sayesinde, modern havacılar, önemli uçuş hesaplamalarını artık bileklerinden yapabiliyor.

hamilton erkek saat

Saatin ayırt edici özelliği, uçuş esnasında matematiksel hesaplamalara olanak sağlayan bir hesap cetveli yaratan çift yönlü döner bezeli oluyor. Bu cetvel, hava sürati, mesafe, yakıt tüketimi, tırmanma ve inme hızı ile uçuş süresi gibi kritik faktörlere uygulanabilir. Sürgülü bezel, çeşitli ünite dönüştürmeleri yapmak için de son derece yararlıdır: ülkeler arası uçanlar için kilometre/deniz mili, libre/kilogram, fit/metre veya para birimi dönüştürmeleri gibi…

80 saatlik güç rezervine sahip H-10 otomatik mekanizma ile zaten güçlü bir makina olan Khaki Aviation Converter’ın otomatik versiyonu, manyetik alanlara üstün direnç gösteren özel bir malzeme olan Nivachron(TM) alaşımından yapılmış bir pandüle sahip olarak çıtayı daha da yükseltiyor. Khaki Aviation Converter saatinize daha fazla fonksiyon eklemek isterseniz, GMT modelimizi seçebilirsiniz. 80 saat rezervli H-14 mekanizmamızla çalışan bu saat, maceracı gezginler için idealdir. Khaki Aviation Converter Automatic Chronograph, H-21-Si mekanizması ile koleksiyonu tamamlamaktadır. Yüksek teknolojiye sahip bir silikon pandül kullanarak, uçakların kokpit ve uçuş güvertesinde bulunan güçlü manyetik kuvvetlerinden saatiniz etkilenmez.

Khaki Aviation Converter, İsviçre mühendisliği ile karizmasından ve stilinden ödün vermeyen havacılık ruhunun mükemmel bir kombinasyonudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.