GUESS 2022 2023 Sonbahar Kış Activewear Koleksiyonu

GUESS 2022 2023 SONBAHAR-KIŞ ACTIVEWEAR KOLEKSİYONU 

Guess 2022 sonbahar-kış spor giyim koleksiyonu, hem feminen hem de çok yönlü şık parçalar ile GUESS kadınına doğal ve iddialı bir tarz katmaya hazır. Çöl renklerinden ilham alan koleksiyon, bu sezon her maceraya uygun spor giyim parçaları vadediyor. GUESS erkeği ise kentsel bir stil yaratan yüksek performanslı giysiler ile modern ve retro bir tarza bürünüyor.

GUESS KADIN GİYİM KOLEKSİYONU

 

Doğal Parlaklık

Bu karşı konulmaz spor giyim koleksiyonu ilhamını doğadan alıyor. Doğal performansın yanı sıra çok yönlü bir işlevsellikle öne çıkan bu koleksiyon, kendinizi daha da güzel hissetmenizi sağlayan hatlar ve rahat kalıplar sunuyor. Rahat sütyenler, ultra yumuşak sweatshirtler, sherpa kumaşlar ve polar ceketler, vücudu saran taytları, şortları ve eşofmanları tamamlıyor. Bu koleksiyonda yüksek teknolojili kumaşlar, termo yapışkan dolgulu dış giyim ürünleri ve de mikrofiber, nefes alabilen ve çabuk kuruyan kumaşlar öne çıkıyor. Mocha kahverengi, Sonoran kırmızısı, visterya şarabı ve hoş parıltılarla çöl manzarasından esinlenen renk paleti ise, çölün kadim sahiplerine adeta bir selam niteliğinde.

Mineral Dokunuşlar

Bu canlı ve çarpıcı koleksiyon, şaşırtıcı manzaralardan ve doğanın keşfedilmemiş hazinelerinden ilham alıyor. Suya dayanıklı, armürlü ve dokulu krinkle kumaştan yapılmış kuş tüyü ceketler, cüretkar yakalar, sofistike kesimlerle vücudu saran görünümler ve kısa spor kesimler, elastan ve krep süet kumaşla yaratılan görünümle uyum sağlayarak zarif bir tarz sunuyor. Metalik fırça darbeli kamuflaj baskılarını tamamlıyor. Pastel ve koyu tonlardan oluşan mineral renk paleti ise koleksiyonun iddiasını katlıyor.

 

Sonsuz Parıltı

Bu iddialı ve modern tema, askeri tarzı eğlenceli bir tutumla harmanlıyor. Bir yandan gündelik giyime uygun bir seçenek sunarken bir yandan da şıklığını koruyan bu koleksiyon, sade olduğu kadar güçlü ana hatlarıyla öne çıkıyor. Feminen şekiller, görkemli kumaşlar ve parlak dokunuşlarla birleşen fileler ve logolar, askeri tarzdan ilham alarak güçlü bir görünüm sergiliyor. Üç boyutlu ve efekt gölgeli logolar, GCube, jakar, göz alıcı marka logoları ve kamuflaj baskılarıyla şekillenen giysiler, ultra parlak asit, portakal dilimi ve mazinin pembesi ile renklenerek eskimeyen sıcak tonlarla tamamlanıyor.

 

GUESS ERKEK GİYİM KOLEKSİYONU

 

Doğaya Dönüş

Doğayla yeniden bağlantı kuran bu modern temayla bir kaçamak yapın. Şıklığa zahmetsiz bir geçiş sağlayan ve rahat giyilen parçalar, rahat kesim pantolonlar, abartısız detaylarıyla sevilen sweatshirtler ve çapraz dikiş detaylı fermuarlı üstler, sürdürülebilir ve doğal ipliklerle üretiliyor. Dünyamızdan ilham alan baskılar ve batik boyalar, asit yeşili vurgulara sahip kahverengi tonlardan oluşan palete eşsiz bir dokunuş katıyor.

Guess Athletic 

Atletik ve çok yönlü bir görünümle kampüs atmosferini canlandıran bu klasik spor giyim koleksiyonu, modern retro tarzı bu sezon geri getiriyor. Rahat hatlar ve vintage eşofman tarzına yeni parçalar, çizgiler, fitiller ve nakış detayları eklenerek zenginleştirilirken, pamuklu ve kadife görünümlü kumaşlar da rahatlık sağlıyor. Lacivert, kırmızı, yeşil, vintage beyaz ve sarıdan oluşan palet ise görünümü tamamlıyor.

Kutup Yolculuğu

Muhteşem parçalarla dolu bu modern tema ile en soğuk günlere bile hazırlıklısınız. Çarpıcı kış manzaralarından, buz dokularından ve sherpa tarzından ilham alan berrak hatlar ve koruyucu tarzlar, teknik detaylarla zenginleştiriliyor. Üç boyutlu boydan boya logo kaplamaları, gümüş desenler ve de dingin mavi ve beyaz kış tonlarından oluşan palet, turuncu ve macenta vurgularla tamamlanıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.