Gucci Mayıs’ta karma bir defile düzenliyor

Gucci önümüzdeki ay Milano Moda Haftası için karma şovu sergileyecek, ancak 16 Mayıs’ta açıklanmayan bir Avrupa şehrinde başka bir karma koleksiyon sergileyecekler. Koleksiyonun adı da henüz açıklanmadı.

Mayıs genellikle tatil sezonudur, ancak Gucci 2020’de sezonluk koleksiyon yapmaktan uzaklaştı, bunun yerine koleksiyonların artık isimleri var. Gucci‘nin mevsimsiz modeli tercih eden yaratıcı yönetmen Alessandro Michele yönetimindeki ilk sezonsuz gösterisinin adı Epilogue oldu. Gösteri, devam eden COVID-19 salgını sırasında dijital yaklaşımlarının bir parçası olarak 12 saatlik bir canlı akışı içeriyordu. Geçen yılın Nisan ayında Gucci, adını solo bir parçanın opera teriminden alan Aria koleksiyonunu piyasaya sürdü. Koleksiyon olumlu eleştirilerle karşılandı ve hem moda editörlerinin hem de stilistlerin favorisi oldu.

Gucci‘nin en son gösterisi, Los Angeles’taki Eski Hollywood’a bir saygı duruşu niteliğindeki Love Parade gösterisiydi. Gucci, Balenciaga ile birlikte ana şirket Kering’in portföyündeki en karlı markalardan biri olmaya devam ediyor. Her iki marka da geçen yıl bir “hacker” projesi sundu ve marka öğelerini bir kapsül koleksiyon için birleştirdi. Tüm 2021 yılı boyunca moda takviminde en çok konuşulan moda şovlarından biri oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.