Gucci 2021 Sevgililer Günü

Gucci Love, Love 2021 Sevgililer Günü Stili

Bu yıl Sevgililer Günü’nü yalnız mı geçirmeyi planlıyorsunuz? Gucci sayesinde, zorunda değilsin. Yani, Gucci Love, Love ve Love , Brad Elterman. Los Angeles’ın aşk aşkıyla buluştuğu şeklinde kolayca sınıflandırılan Gucci’nin yeni dijital fanzini, ağrılı gözler için bir manzara. Stevie Nicks ve Olivia Newton-John eski saç stilleriyle tamamlanmış 70’lerin en iyi rock ‘n’ roll fantezisine taşınacaksınız.

Gucci Love, Love & Love , Sevgililer Günü tarihi kıyafeti ilhamının faydalı bir kataloğunu içerir. Klasik Gucci Kalp bezemeleri takı, deri üzerinde, hatta ipek parçaları Alessandro Michele en stili Aziz Valentine yaptı.

Tabii ki, çekici parfüm ve makyaj olmadan Sevgililer Günü nedir? Parfüm ikilisi Gucci Guilty Love Edition’ı parlak rujlara ek olarak sergileyen Gucci , yüzünüze bir kalp çizmeniz ve onların imza aromalarını püskürtmeniz için size ilham verecek.

Brad Elterman’ın yazdığı Gucci Love, Love & Love, 11 Şubat’tan itibaren çevrimiçi olarak ve Floransa’daki Gucci Garden kitabevinde ve NYC’deki Gucci Wooster’da satışa sunulacak.

Gucci 2021

Gucci Love

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.