Göz Altı Işık Dolgusu Nedir Etkisi Ne kadar Sürer

Göz Altı Işık Dolgusu Nedir

Göz altı bölgesi yüzümüzde ilk yaşlanan bölgelerden birisidir. Yaşla birlikte bu bölgedeki yağ dokunun incelmesi, kas dokunun ve bu yapıları tutan bağ dokunun gevşemesi ve zayıflamasına bağlı göz altı bölgesinde çukurlaşma ve oluklanma meydana gelebilir. Bu durum kişiyi daha yorgun ve yaşlı göstermektedir. Göz altı dolgusu bu değişikliklerin düzeltilmesinde kullanılan ve sadece gözaltı için geliştirilmiş özel bir dolgu maddesidir. Bu uygulama ile mevcut çukurluklar azalır, bölgeye parlaklık verilir, morluklar ve kırışıklıklar azaltılır.

Göz altı ışık dolgusu; özellikle göz altı morluğu, çukuru ve halkalanması gibi problemleri gidermek amacıyla uygulanır. Hyaluronik asit içeriğinin yanı sıra, 8 amino asit, 3 antioksidan, çinko, bakır ve B6 vitamini ile ciltte yeniden yapılandırmayı sağlayan ve uygulanan bölgeye anestezi sağlayarak hasta konforu ile birlikte uygulamayı da kolaylaştıran bir dolgudur. Aynı problemlere sahip erkekler de göz altı ışık dolgusu yaptırarak başarılı sonuca ulaşabilir.

İşlemin tamamı 15-20 dakika sürmektedir. İşlem; yan etkileri ve irritasyonu azaltmak için özel tasarlanmış ucu sivri olmayan yumuşak bir kanül yardımıyla yapılmaktadır. Hastalar uygulamadan hemen sonra sosyal yaşamlarına dönebilirler.

Göz altı ışık dolgusunun etkisi 1 – 1,5 sene sürmektedir. Tekrarlayan uygulamalar kalıcılık süresini artırmakta etkilidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.