Gizia 2021 ilkbahar yaz koleksiyonunu farklı temalarla yorumlayarak, yeni sezon tasarımlarında sakin ve berrak tonların hacimli formlara dönüşmesiyle İspanya’nın sembolü flamenkodan esinleniyor. Koleksiyonda siyah ve beyazın çarpıcı uyumu ve transparan detaylar cesur kesimlerle dikkat çekiyor.

Flamenko coşkusunun kesimlere ve detaylara yansıdığı koleksiyonda modern dokunuşlar nakışlarla ve organzelerle yeniden yorumluyor. Baharın enerjisi puantiye deseni, dantel üzeri payet detayları, keten kumaşlar, dantel şerit detayları, transparan yüzeyli bakar organzeler, pilise ve üç boyutlu çiçek detaylarıyla harmanlanıyor.

İşleme detaylı kat kat elbise ve etekler, kurdele detaylı rahat kesim modern pantolonlar ayrı ayrı kullanılabildiği gibi, ikili kombinlerde de özgün stili ve şıklığı buluşturuyor. Omuz detayları, iddialı V kesim yakalar, transparan volümlü bluzlar, hacimli etekler ve elbiseler de yeni sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. GIZIA, yeni sezonda iddialı parçalarla flamenko rüzgarını gardroplara taşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.