Gelin Adaylarına Online Stil Danışmanlığı

Hafta içi günlük hayatın koşuşturması ile geçerken, Düğün hazırlığında olan gelin adaylarının hafta sonlarını evlerinde geçirdiği vakitleri kaliteli bir planlamaya dönüştürebiliyorlar.

Gelin Adaylarına Online Stil Danışmanlığı

Düğün ve nikahınızı planlayabileceğiniz hafta sonunda Oleg Cassini web sitesinden randevu oluşturabileceğiniz ücretsiz Online Stil Danışmanlığı ile keyifli vakit geçirirken aynı zamanda Oleg Cassini gelinlik modellerini, abiyenizi veya aksesuarlarınızı uzman stilistler ile seçebilirsiniz. Evlenmek yeni bir hayat kurmak başlı başına stresli bir serüven olabilir. Oleg Cassini gelin adaylarının bu süreci en stressiz şekilde geçirebilsinler diye ücretsiz olarak Oleg Cassini Online Stil Danışmanlığı hizmetini sundu. Evde bilgisayar başında kahvenizle birlikte yapabileceğiniz görüşmeleri, seçmekte zorlandığınız gelinlik veya abiyeniz için sizi en doğru yönlendirecek uzman stilistler ile gerçekleştirebilirsiniz.

Oleg Cassini web sitesinde ve mağazalarında bulunan dört yüz den fazla ürün içerisinde seçmekte zorlanabilirsiniz. Online Stil Danışmanlığı alırken stilistler; sevdiğiniz tarzları, beden ölçülerinizi ve organizasyonun nerede gerçekleşeceğine dair soruları size yöneltirken aldıkları cevaplarla olabilecek en iyi seçenekleri size sunarlar içinden beğendiğiniz ürünleri daha sonra isterseniz mağazalardan deneyip satın alabilir veya online’dan satın alma işlemini gereçekleştirebilirsiniz.

Oleg Cassini de beğendiğiniz gelinliği isterseniz kişiselleştirebilir, kol, yaka, askı veya modele uygun olarak straplez ya da kapalı bir gelinlik haline getirebilirsiniz. Her mağazanın kadrosunda bulunan uzman terziler sayesinde 44 beden bir gelinliği dilerseniz 36 beden yaptırabilirsiniz. Beğendiğiniz dantel ve boncuk işlemelerini de ekletmek isterseniz terziler sizin için bunları da gerçekleştirebilir. Sınırsız tadilat işlemleri yaptırabileceğiniz Oleg Cassini de uzun süren provalar olmadan bir veya iki defa kendinize ayıracağınız zamanda hayallerinizdeki gelinliğe ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.