Dior Vibe PopUp Mağazaları Dünyanın Dört Bir Yanında Kapılarını Açıyor

Maison, Dior Cruise 2022 şovu için Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan Dior Vibe serisini tanıtmak üzere dünya üzerindeki farklı noktalarda pop-up mağazalar açıyor. Spor giyim ve zarafet arasında mükemmel bir denge kuran görünümler, spor ve dansın dünyasından ilhamla, harekete adanan son teknoloji bir gardırobun enerjisini kutluyor. 

Dior Cruise 2022

Dior Cruise 2022

Tüm görünümlerde yer alan son derece rahat kesimli taytlar, sporcu sutyenleri ve yağmurluklar yüksek teknoloji ürünü materyallerle yüksek performans sunuyor. Sezonun bold desenleri Dior yıldızı, Dior Athlet ve Dior Oblique hazır giyim ürünlerini, aksesuarları, ayakkabıları ve Dior Vibe çantaları süslüyor. Sneaker’ların stilistik ruhunu bünyesinde barındıran bovling çantaları ise, kauçuk tabanlarıyla karma arzu nesnelerine dönüşüyor.  Çantaların siyah ya da beyaz “cannage” desenli hobo versiyonları ise, çift askılı tasarımları sayesinde her türlü “mix&match”e olanak sağlıyor. Maison’un çok önemsediği bir değer olan detay sanatı ile Dior Tribales küpeler, altın kaplama bitişli zincirle sallanan beyaz lake halkalarla tamamlanıyor ve kablosuz kulaklıkların her an bir kalp atışı kadar yakınınızda olmasını sağlıyor.

 

 

Dior Cruise 2022

Seriyi tamamlamak üzere Dior, dünyanın önde gelen lüks spor ekipmanları ve dijital teknolojileri uzmanı Technogym ile yaptığı iş birliği sonucu “Dior and Technogym Limited Edition” koleksiyonunu beğeniye sunuyor. Tüm parçaların Mösyö Dior’un şans tılsımı Dior yıldızıyla süslendiği ve “Christian Dior” yazısının beş yatay çizgiyle ve kontrast renklerle detaylandırıldığı seride koşu bandı ve çok fonksiyonlu ağırlık “bench”i ile esneklik ve denge vaat eden “gym ball” yer alıyor.

Dior Cruise 2022

Tümü Ocak 2022’den itibaren Sanya, Pekin, Çengdu, Hong Kong, Seul, Taipei, Bangkok, Londra, Beverly Hills, Soho ve Tokyo‘da yer alan pop-up mağazaların yanı sıra Paris, Milano, Tokyo, New York ve Seul’deki pop-in mağazalarda keşfedilebilir.

Dior Cruise 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.