Dior Cruise 2022 Koleksiyonu

Dior, Cruise 2022 koleksiyonu için Antik Yunan arkeolojik sit alanı Nemea’daki Zeus Tapınağı’nda çekilen kampanya görsellerini sunar.

Dior Cruise

Hikaye, Mösyö Dior’un tasarladığı haute couture elbiselerin 70 yıl önce Acropolis’te fotoğraflandığı ikonik çekime saygı duruşu niteliğini taşıyor. Görseller aracılığıyla Maria Grazia Chiuri, kendisinin şiirsel dilini ve referanslarını besleyen Yunanistan’ın ebedi güzelliğini, manzaralarını ve kişilikler, sanatçılar ve imajlar üzerinden verdiği güçlü ilhamı kutluyor.

Dior Cruise

Julia Hetta’nın objektifine poz veren modeller, görünümlerin modern ve sportif ruhunu canlandırıyor. Karelerde, Atina’daki Panathinaiko Stadyumu’nda sunulan şovda görülen peplonun yeni yorumuna ve Maison’un ikonu Lady Dior’a ek olarak, sürrealizmden ilhamla ışık ve düalite oyunlarıyla yüceltilen yeni klasikler Dior Bobby ve Dior Vibe çantalar vurgulanıyor. Zarif bir soyut kompozisyon oluşturan görseller, hayal gücü ve devinimin yanında sanat tarihi ve mitolojiyle yorumlanan Dior sembollerine övgü niteliği taşıyor.

Dior Cruise

Dior Cruise 2022 koleksiyonunun kromatik saflığı, çarpıcı bir çağdaş destan yazıyor. Geçmiş ve geleceği, miras ve yaratıcılığı kombinleyen koleksiyon, Fabien Baron’un çektiği video ile de keşfedilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.