Colins Yeni Mağazasını Açıyor

COLIN’S, Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde açtığı yeni mağazalarla büyümesini sürdürüyor. Colin’s 2021 yılında Türkiye başta olmak üzere Rusya, Fas, Ukrayna, Belarus ve Romanya’da toplam 16 mağaza açarak yeni mağazalarla birlikte COLIN’S ’in yurt içi mağaza sayısı 191’e, yurt dışı mağaza sayısı 416’ya yükselirken toplam mağaza sayısı 608 oluyor.

Pandemi döneminde hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyümeyi sürdürmeye devam eden Collin’s, mağaza açmaya devam ettiklerini vurgulayarak COLIN’S Global Pazarlama Direktörü Önder Ön şunları söyledi:

“COLIN’S olarak dünyanın 38 ülkesinde 600’ü aşkın mağazamızda günün 24 saati hizmet veriyoruz. Türkiye dışında Rusya, Ukrayna, Romanya, Belarus, Fas, Irak ve Gürcistan’ı başlıca pazarlarımız olarak görüyor; tüm dünyada 120 milyonun üzerinde müşterimize COLIN’S deneyimini yaşatıyoruz. Bu deneyimin daha fazla jean severe ulaşması için mağazalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. 2021’in başından bu yana Rusya’da 1, Fas’ta 2, Ukrayna’da 1 mağazamız açıldı. Yıl sonuna kadar Türkiye’de 2, Rusya’da 7, Belarus’ta 1, Romanya’da 2 mağazamızın açılışları için de planlamalarımız tamamlandı. Bunların dışında genç nüfusunun bizleri heyecanlandırdığı bazı pazarlarda da 8 mağazamız için görüşmelerimiz sürüyor.” diyerek genç nüfusu önemsediklerini de belirterek Maltepe Park AVM de yer alan Colins mağazalarını yenileyerek hizete açtıklarını söyledi.

Pandemi dönemindeki mağazaların kapalı olduğu aylardaki satışlara ilişkin de bilgi veren Ön, “Yurt dışı satışlarımız da dahil olmak üzere online satışlarımızda yüzde 70 artış oldu. Temmuz itibari ile bu oranlar yıllık ortalama yüzde 30 seviyelerine geriledi. Pandemi öncesi e-ticaretin toplam ciromuzdan aldığı pay yüzde 4,7 iken pandemi sonrası bu oran yüzde 7,3 e çıktı” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.