COLIN’S 2022 İlkbahar Yaz Kadın Giyim Koleksiyonu

COLIN’S 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, dört farklı temasıyla renklere tutkun tüm kadınlara sesleniyor. Moda sever kadınlar Urban Idol ile dikkat çekerken, Soft Focus ile neşe saçıyor. Özgür ruhlu kadınlar şehirdeyken Reconnection ile doğayı, Shore Line ile denizi bedenlerinde hissediyor. COLIN’S kadını bu sezon da mevsimin bütün renkleriyle modernliğinden ödün vermiyor.

Urban Idol ile anı yakala

Cesaretini sokak ve müziğin ruhundan alan Urban Idol teması, dikkat çekmekten ve stiliyle mesaj vermekten çekinmeyenlerin tercihi oluyor. Grafik baskılar, farklı yönlü çizgiler, tipografi tasarımları, çizgisel surat görüntüleri, ekose ve çiçek desenlerinin gizemli versiyonları temanın baş rolünde bulunuyor. Yeşil ve lilanın sevilen tonları, siyah ve beyazın gücüyle buluşarak anı yakalayan COLIN’S kadınının esrarengiz ve merak uyandıran tarzını tamamlıyor.

Soft Focus ile neşe saç

İlk bakışta renkli rüyalardan ilham aldığı düşünülen Soft Focus teması, bahar ve yaz mevsiminin renk paletini giyimine taşımak isteyen kadınların vazgeçilmezi oluyor. Pastel renkler ve bu renklerin soft tonları temanın öne çıkan özelliğini oluşturuyor. Pembenin lilaya ve sarının turuncuya uzanan tonları, özgürlüğün renkleri olan mavi ve yeşille buluşuyor. Alt-üst takımlarda da sıkça yer bulan renkler, çiçek desenleri ile tamamlanıyor. Geçmişten gelen ve hala çok sevilen batik desenler bu neşeli renklere çok yakışıyor.

Reconnection ile doğayı hisset 

Doğadan ilham alan Reconnection teması, doğa sever kadınların hislerini giyimine yansımasını sağlıyor. Biribirinden farklı çiçek-yaprak motifleri ve etnik desenler; nefes alan, ferah ve uçuş uçuş kumaşları süslüyor. Doğanın renklerine yer veren tema, kum sarısı, gül kurusu, yaprak yeşili gibi yumuşak tonları barındırıyor. COLIN’S kadını bu modellerle kendini doğanın bir parçası gibi hissediyor.

Shore Line ile ruhunun yelkenlerini denize aç

İlhamını maviliklere yelken açanlardan alan Shore Line teması, özgür ruhlu kadınların tarzına hitap ediyor. Yaz mevsiminden ve denizden keyif alanlar şehirdeyken temanın üç ana rengi olan lacivert, kırmızı ve beyazın uyumundan güç alıyor. Okyanus ve gökyüzünün özgürlüğü hatırlatan mavi ve güneşi simgeleyen sarı tonları kadınlara mevsimi bedenlerinde hissettiriyor. Sıkça çizgi detaylarına ve denizcilik motiflerine yer veren tema, batik modeller de sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.