Chloe Unicef için Kapsül Koleksiyonunu Tanıttı

Fransız moda evi olan Chloe, ikinci bir kapsül koleksiyonunu Unicef yararına çıkardı. Chloe koleksiyonunda kadınsı silüetler ve romantik, tasasız havalı kız tavrıyla oluşturduğu koleksiyonunun gelirinin tamamını cinsiyet eşitliğini desteklemek için Unicef’e veriyor.

Chloe Unicef Girls Forward

Chloé, bir tişört, atkı, bileklik, kolye, iğne ve bir keseden oluşan yeni bir Chloe Girls Forward kapsülünü tanıttı ve gelirin yüzde 100’ü cinsiyet eşitliği programlarını desteklemek ve kadınların orta öğretime erişmelerine yardımcı olmak için Unicef‘e gidiyor.

Chloe’nin daha büyük sürdürülebilirlik girişiminin bir parçası olarak, Chloe’nin eski kreatif direktörü Natacha Ramsay-Levi tarafından tasarlanan kapsül koleksiyonu için hem etik olarak üretilmiş hem de çevreye duyarlı ürünler yaratmaları için kadınları destekleyen dört adil ticaret sosyal girişimiyle işbirliği yaptı. Koleksiyon ayrıca Dünya Adil Ticaret Örgütü tarafından resmi olarak garanti edilmektedir.

Chloe Unicef Girls Forward

Chloe‘nin daha büyük sürdürülebilirlik girişiminin bir parçası olarak, Chloe‘nin eski kreatif direktörü Natacha Ramsay Levi tarafından tasarlanan kapsül koleksiyonu için hem etik olarak üretilmiş hem de çevreye duyarlı ürünler yaratmaları için kadınları destekleyen dört adil ticaret sosyal girişimiyle işbirliği yaptı. Koleksiyon ayrıca Dünya Adil Ticaret Örgütü tarafından resmi olarak garantilenmektedir.

Chloe Unicef Girls Forward

Chloé, ortaklığı 2023’e kadar uzatma taahhüdü ile 2019’dan beri Unicef’in küresel bir ortaklık içinde olacaklardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.