Camper Dört Mevsim Ayağınızda

Camper ile Her Mevsime Uygun Yeni Spor Ayakkabılar

İş ve eğlence dünyasını mükemmel bir uyumla bir araya getirerek renkli ve göz alıcı modellerine ek olarak, Camper’ın her mevsime uyum sağlayacak spor ayakkabıları bu sezon çok konuşulacak.

Camper‘ın inovasyon odaklı, sürdürülebilir felsefesinin somut örnekleri olan spor ayakkabıları her sezonun hiç kuşkusuz temel taşı. Yeni koleksiyonda da spor ayakkabılar, teknik unsurlar ve doğal malzeme kullanımları ile geliştirilmiş iki yeni stil ile bir adım daha öteye taşınıyor.

Patika koşularından ilham alan ve 70’lerin estetiğine sahip olan yepyeni unisex Drift Trail modeli, ikonik Drift spor ayakkabının daha performans odaklı bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Hem dışarda hem de şehir yaşamında günlük kullanım için tasarlanan bu model, deri ve geri dönüştürülmüş PET tekstil üst yüzey ile yüksek performanslı yeniliği eski bir estetikle birleştiriyor. Teknik çıkıntılı bağcıkları ve yastıklı OrthoLite® Recycled™ tabanı ile Drift Trail size benzersiz bir rahatlık sunuyor. Ön ve arka tarafında bulunan kauçuk korumaları, esnek Vibram dış tabanı ve ekstra tutuş sağlayan çıtçıtlarıyla adım attığınız her yere meydan okumaya hazır olun!
Drift Trail modeli bu sezon deniz mavisi, bej, koyu gri ve yosun yeşili dahil olmak üzere zıt nötr tonlardan dış tabanlarda kırmızı dokunuşlarla karışık gösterişli mavi ve sarı tonlara kadar altı farklı renkte karşımıza çıkıyor.

Her sezonda yeniden karşılaştığımız zamansız bir Camper modeli ise Karst. Model bu sezon yeraltı dereleri ve mağaraları ile düzensiz kireçtaşı alanlarına atıfta bulunan Finceadıyla ilhamını doğadan alıyor. Adeta bir taşın şeklini taklit eden kalın, yuvarlak bir koruyucu dış tabana ve ayağın etrafına mükemmel bir şekilde oturan benzersiz rahat bir iç tabana sahip olan Karst, Camper’ın şu ana kadar ki en ergonomik spor ayakkabısı olarak ön plana çıkıyor. Yeni sezondaki tasarımı ile daha sportif bir ruh taşıyan bu model, damarlı deri üst yüzeyi ve %30 şeker kamışından oluşan teknik, koruyucu EVA dış tabanı ile sürdürülebilir yaklaşımını daha da ileriye taşıyor. Geri dönüştürülmüş PET ve bambu astarları, bağcıkları ve yastıklı OrthoLite® Recycled™ tabanlığı ile ayakkabıyı olağanüstü hafif ve rahat hale getiriyor.

İki eğlenceli ve çok renkli Twins seçeneğiyle yeni Karst modeli, üç düz renk seçeneği dahil olmak üzere beş farklı stilde karşımıza çıkıyor. Beyaz renkte olan model ise sertifikalı boyasız derisi ve tamamen doğal yapısıyla karşımıza çıkıyor. Yumuşacık bambu lifinden bir astara sahip olan Karst modeli ile bulutların üzerinde yürüyor gibi hissedeceksiniz.

Bu sezon sürekli değişen ruh haline ayak uyduran özel bir koleksiyon ile karşımıza çıkan Camper, yeni sezonda bitkisel tabaklanmış deri, geri dönüştürülmüş yün, organik pamuk ve selüloz bazlı tencel ve bambu gibi dayanıklı, sertifikalı malzemelerin kullanılmasının yanı sıra genel atıkların azaltılmasına da öncelik veriyor. Sonbahar / Kış 2022- 23 sezonu ürünlerini, her mevsime uyum sağlayacak olan yepyeni spor ayakkabı modellerini ve daha fazlasını Camper mağazalarından ya da www.camper.com.tr üzerinden keşfedebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.