Calvin Klein Blank Canvas Koleksiyonu

Calvin Klein yeni sezonda minimalizmi yaratıcı bir keşif için boş bir tuval olarak tanımlayan kampanyasında özüne dönüş yapıyor. Klasik denim siluetler, beyaz tişörtler ve ikonik monogram iç çamaşırlar koleksiyonun temel parçalarını oluştururken, kendini sınırsızca ifade etme imkanı sunuyor.

Modahaber Youtube Kanalına Abone Olmayı Unutmayın

Ünlü fotoğrafçı Mario Sorrenti ve yönetmen Terence Nance imzalı yeni kampanyanın hikayesi samimi ve gerçeküstü görseller, diyaloglar ve hareketlerle anlatılırken yaratcılığın altı çiziliyor. Kampanyada, 2019’da Grammy Ödülü alan oyuncu ve müzisyen Anthony Ramos, Avustralyalı aktör Jacob Elordi, aktivist ve futurist Janaya Future Khan, 20 yaşındaki Jamaikalı Grammy Ödüllü müzik fenomeni Koffee, ünlü rapçi Megan Thee Stallion, 2020 yılında “Yılın albümü” listesinde yer alan Rina Sawayama, ünlü Amerikalı patenci Sage Elsesser, Los Angeles merkezli Queer Skate Kollektifi ve dansçı Vinson Fraley kamera karşısına geçerek, yaratcılığın ruhunu canlandırıyor.

Calvin Klein Blank Canvas Koleksiyonu  ikonik underwear tasarımları Air Fx teknolojisiyle desteklenen nefes alabilen ürünlerden oluşuyor ve sürdürülebilir malzemelerle üretiliyor. Calvin Klein Jean’de ise monokromatik kamyoncu ceketleri ve pamuklu takımlar, unisex parçalar yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.