Büyük Sephora İndirimi

Sephora, büyük yaz indirimiyle yeni sezonu etkili formülasyonlara sahip ürünlerle karşılıyor. Sephora’nın eğlenceli dünyasında bulunan cesur renklere sahip makyaj malzemeleri, parfümler, saç ve cilt bakım ürünleri  ‘’Büyük Sephora İndirimi’’ ile yazın tüm enerjisini harika bir şekilde yansıtmaya devam ediyor.

26 Haziran 2022 tarihine kadar sürecek olan çok özel kampanya kapsamında Sephora Collection temizleyiciler 35TL, rujlar 75TL, fondötenler 99TL ve Sephora’nın heyecan veren en sevilen ürünleri ise %50’ye varan indirim avantajıyla sunuluyor. Yaz ışıltısını yansıtan kampanya  Sephora Mağazalarında,  sephora.com.tr ve Sephora Türkiye Mobil Uygulaması’nda güzellik tutkunları ile buluşuyor.

Makyaj ve bakım rutinlerine heyecan katacak ürünler, dikkat çeken fiyat indirimleriyle kendini ve sevdiklerini şımartmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Doğal içerikli ve zengin içeriklere sahip  cilt bakım ürünlerinden, makyaja,  parfüm ve saç bakım  ürünlerinden aksesuarlara kadar uzanan geniş seçkisiyle ‘’Büyük Sephora İndirimi’’, yaz sezonunda da yanınızda olmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.