Bobbi Brown ekstra Dolgun Görünen Dudaklar

Bobbi Brown Süper Güçlü İkili: EKSTRA BAKIM & EKSTRA DOLGUN GÖRÜNEN DUDAKLAR

Bobbi Brown

Dudaklarda besleyiciliğin ötesine geçen bu süper ikili, dolgunlaştırıcı etkileriyle dudaklarınızda ekstra bakım yapmaya geldiler! Bobbi Brown Yeni Extra Plump Lip Serum, Extra Lip Tint Dudak Balmları gibi dudaklara ekstra bakım sağlar. İyileştirici etkisi ile 24 saate kadar dudaklara nem kazandırır. Bu mükemmel ikili dudakları dolgunlaştırır, belirginleştirir ve ışıltılı bitiş sağlar.

EXTRA LIP TINT

Extra Lip Tint, bir dudak balmının çok ötesinde. Besleyici, iyileştirici ve nem veren özelliğiyle, şimdi sınırlı sayıda, 3 yeni rengiyle karşınızda. Bu favori dudak balmı, zeytinyağı, jojoba yağı, avokado yağı da dahil olmak üzere altı güçlü botanik yağın birleşiminden oluşuyor ve bu sayede dudakları ekstra nemlendirerek bakım sağlıyor.

Fiyat: 450 TL

 

DUDAKLARINIZIN HAK ETTİĞİ BAKIM

Kalıcı nem için dudakları gözle görülür şekilde pürüzsüzleştirir ve dolgunlaştırır. İnce, kuru çizgilerin görünümünü azaltır. Doğal dudak tonunu şeffaf renkle belirginleştirir. Şimdi daha fazla bakım, dolgun bir görünüm ve göz alıcı renk için YENİ Extra Plump Lip Serum ile birlikte deneyin.

SINIRLI SAYIDA AMBALAJIYLA 4 RENK SEÇENEĞİ:

YENİ! Bare Poppy: göz alıcı mercan tonu

YENİ! Bare Nectar: şeffaf şeftali rengi

YENİ! Bare Bloom: yumuşak bir pembe

Bare Raspberry: mükemmel gül tonu

EXTRA PLUMP LIP SERUM

Extra Plump Lip Serum, Extra Lip Tint’in yeni güçlü partneri olmaya geldi. Bitkisel yağlar ve hyaluronik asit dahil nemlendirici bileşenlerin bir karışımı olan YENİ Extra Plump Lip Serum ile dudakları pürüzsüzleştirmek, belirginleştirmek ve dolgunlaştırmak artık çok kolay. Bir miktar renk ve parlaklık için ise Extra Lip Tint ile birlikte uygulayın ve dudaklarınıza mükemmel bir bakım sunun.

Fiyat: 450 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.