Black Friday Efsane Cuma İndirimleri

1932 yılında ABD’de başlayan ve günümüzde tüm dünyaya yayılmış olan Black Friday alışveriş çılgınlığı Türkiye’de de büyük bir heyecan ile bekleniyor. Bu dönemde çok sayıda marka birçok üründe yaptığı indirimler ile tüketicileri kendi bünyesine çekmeyi hedefliyor. Ülkemizde pek çok kişi konuyla ilgili ‘Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor?’ sorusunun yanıtını araştırıyor. Her yıl Kasım ayının son haftasında yapılan bu etkinlik ile ilgili mağazalar günler öncesinden hazırlıklara başlamıştı.

2019 Efsane Cuma ne zaman başlayacak?

ABD’de Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma gününü temsil eden Black Friday ilk olarak 1932 yılında başlamıştı. O tarihten günümüze kadar yayılarak gelen ve tüm dünyada bir pazarlama stratejisine dönen Black Friday bugün mü başlıyor? Özellikle bu dönemde ihtiyaçlarını karşılamak adına alışveriş yapmak isteyen pek çok vatandaş bu sorunun yanıtını merak ediyor. Aslen Black Friday indirimleri Kasım ayının son Cuma gününe denk geliyor. 2019 yılında bu tarih ise 29 Kasım Cuma gününe denk geliyor. Ancak bu noktada bazı e-ticaret siteleri ve kuruluşlar çabuk davranarak hem bu tarihi erkene alıp hem de bir haftalık bir süreye yayıyorlar.

BLACK FRİDAY (EFSANE CUMA) İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? MUHTEŞEM CUMA İNDİRİMLERİ HANGİ MAĞAZALARDA VAR?
Sosyal medyada yapılan paylaşımlar neticesinde inanılmaz derece reklamı yapılan Muhteşem Cuma indirimleri bu akşam pek çok e-ticaret sitesi tarafından başlatılıyor. Vatandaşların ilgi ile takip ettiği bu konu şimdiden trend listelerine ilk sıraya yerleşmiş durumda. Televizyondan oyun konsollarına, teknolojiden ev aletlerine, giyimden beyaz eşyaya pek çok konuda pek çok ürünün indirimli olarak kullanıcılara sunacağı Black Friday indirimleri vatandaşlar tarafından bu akşamdan itibaren takip etmeye başlayacaklar. Peki, Muhteşem Cuma indirimleri hangi mağazalarda başlıyor? Black Friday ne zaman?

Efsane Cuma indirimleri bu yıl 29 Kasım tarihinde başlayacak; ancak çoğu internet mağazası ve fiziki mağaza, daha erken tarihte başlatıyor. Bununla birlikte Muhteşem Cuma indirimleribir haftalık bir süreye yayan mağaza ve internet alışveriş sitelerinin sayısı da oldukça fazla.

Öte yandan, internet üzerindeki çeşitli e-ticaret siteleri Efsane Cuma indirim kampanyası fırsatlarını 21 Kasım tarihinde tüketicilerinin erişimine sundu. Yine pek çok e-ticaret sitesi kampanyalarına bugün başlayacaklar.

ŞAHANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Her firma, bu alışveriş çılgınlığı kapsamında farklı tarihlerde ve farklı şekillerde çeşitli kampanyalar uyguluyor. Bazı firmalar Muhteşem Cuma indirimlerini 29 Kasım tarihinden 1 hafta önce başlarken, bazı firmaların ise yalnızca 29 Kasım tarihinde kampanya uygulamasına gitmesi bekleniyor. Kasım ayı sonu itibari ile indirimler sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.