Bir şişede saç dahil tüm vücudu gençleştiren yağ

Bir şişede saç dahil tüm vücudu gençleştiren biyoteknolojik yağ mucizesi

Hepimiz daha minimal keşiflerle tüm cilt ve saç sorunlarımızı çözmeye odaklıyız. Hiçbirimizin 10 farklı kremle 10 farklı işlem yapmaya ne zamanı ne de sabrı var. Türkiye’ye Lonjevite ile gelen İtalya’nın ünlü cilt bakım markası OlgaCola Milano’nun organik, bitkisel ve biyoteknolojik aktif bileşenler içeren yağı Glow Booster Oil, tam da bu kısıtlı zamanlarda üst düzey etkinlik beklentisini karşılamak için tasarlandı.

Yüz, saç, vücut bakımı için bir şişe güzellik yağı yeter 
Farmakolojik ve dermatolojik sektörde uzun yıllara dayanan yöneticilik deneyimine sahip tıbbi biyoteknolog Dr. Olga Cola’nın son derece etkili ve yenilikçi tedaviler sunmak üzere geliştirdiği bu özel yağ, kırışıklıklar, selülit, cilt lekeleri ve saç kalitesini artırmada etkili. Glow Booster Oil, Omega 3,6,7,9 ve 11 değerli botanik yağlar aracılığıyla cildi ve saçı aydınlatıyor, nemlendiriyor ve besliyor. Kuşburnu yağı, avokado yağı, zeytinyağı, soya fasulyesi yağı ve karite yağı dahil 11 değerli bitkisel yağ ile formüle edilen Glow Booster Oil, düzenli kullanım sonrası adeta cilt mucizelerine imza atıyor.

Nasıl kullanılır?

Yüz: Sabah ve akşam birkaç damla yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayın. Kuru ciltler için daha fazla miktarda ürün kullanın.

Vücut: İstenilen bölgelere (karın, bacaklar vb.) ve çatlaklara dairesel hareketlerle masaj yapın.

Saç: İstenilen sıklıkta boy ve uçlarda saç yağı olarak kullanılabilir. Yoğun bir bakım için haftada bir veya iki kez saçınızı yıkamadan önce 10 dakika maske olarak uygulayın.

Hamilelik ve zayıflama diyetleri sırasında ve sonrasında cildin çatlaklardan korunması ve korunması; meme ucunun emzirme çatlaklarından korunması; kuru ve aşırı duyarlı, atopiye eğilimli ciltlerin kullanımına uygundur.

Cilde besin ve elastikiyet kazandırabilen, birden fazla kullanıma sahip güzellik yağı, alkol, su ve uçucu yağlar kullanılmadan üretilmiştir. İçinde boya, koruyucu, paraben, parafin, silikon, mineral yağ ve ftalatlar içermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.