BigChefs Yaza Özel Yeni Lezzetler

Damaklarda iz bırakan lezzetleriyle, bulunduğu tüm lokasyonlarda vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen BigChefs, menüsüne en güzel bahar ve yaz lezzetlerini ekledi.

Glutensiz ve detoks içecekler: BigChefs’in yeni menüsüne, glutensiz, laktozsuz, detoks içecekler katılıyor. Yoğurt- laktozsuz süt ya da yoğurt-kefir karışımlarıyla hazırlanan doyurucu, sağlıklı içecekler, hem göze hem damağa hitap ediyor.

En “tatlı” hikayeler: Tatlı menüsünde yer alan Çikolatalı Markiz, özel günlere yakışacak, dikkat çekici bir tarif. Yaz tatlılarından Chia Tea Latte ve Muhallebili Kek ile Fırınlanmış Marshmallow ise mutlaka denenmesi gereken renkli seçenekler arasında.

Hafif lezzetlerin dayanılmaz çekiciliği: BigChefs, tadına doyulmaz pek çok seçeneğin yer aldığı yeni menüsünde, doyurucu, sağlıklı öğünlerle, yiyecek-içecek dünyasının yeni trendini sofralara taşıyor. İlkbahar-yaz menüsünde de Toprağın Kadınlarından Sofralara projesi kapsamında, yerel kadın üreticilerden aldığı doğal ve taze ürünlere yer veren BigChefs, kuskus, pirinç, kuşburnu marmelatı, domates salçasını, birlikte çalışmaya başladığı kadın üreticilerden tedarik ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.