Beymen Erkek Giyim 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Beymen 2021 İlkbahar Yaz Erkek giyim koleksiyonunda konfora ve lükse odaklanıyor. BEYMEN Collection, 2021 ilkbahar yaz sezonunda konfor ve lüksü odak noktasına alarak, birbiriyle özgürce tamamlanan tasarımları ile modern erkekler için ayrıcalıklı bir koleksiyon oluşturdu.

Beymen 2021 İlkbahar Yaz Erkek giyim koleksiyonunda, aksesuar ve kumaş detaylarıyla sezona iddialı bir giriş yapan Beymen Collection 2021 İlkbahar Yaz Erkek Giyim Koleksiyonu, ev ve ofis hayatının iç ice geçtiği yeni fonksiyonel yaşam stilinden ilham alarak şehir hayatında ve seyahatlerde kolaylık sunan kırışmayan takımlardan, nefes alan 120 mikron yün gömleklere ve akıllı elyaflı termal ürünlere çok sayıda fonksiyonel tasarım yer alıyor. Beymen takım elbiseler yeni nesil kumaşlarla güncellenirken, örme efektli dokuma takımlar ev konforunu ofislere taşıyor. Her yöne esneyen kumaşlarla hazırlanan Beymen pantolonlar, maksimum rahatlık sağlıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi keten grubu, 2021 ilkbahar yazında geniş renk paletiyle dikkat çekiyor. İpek kaşmir trikolar, keten pamuk karışımı örmelerle desteklenen cool touch efektli lyocell kumaş pantolon ve gömlekler, sıcak yaz aylarında ekstra serinlik ve rahatlık sağlıyor.

BEYMEN Collection 2021 İlkbahar Yaz Erkek Giyim Koleksiyonu, BEYMEN mağazalarında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.