Beymen Club Çanta Modelleri

2021 Sonbahar Kış sezonunda “Şimdi Nereye?” sloganı ile moda severleri yepyeni keşiflere davet eden BEYMEN Club, geniş renk ve model alternatiflerindeki BEYMEN çanta koleksiyonu ile kış kombinleriniz için sofistike seçenekler sunuyor.

Sezonun trendi kapitoneler, BEYMEN Club çantalarının modern duruşunu destekliyor. BEYMEN Club’ın ikonik kaz logosunun monogram olarak yorumlandığı kapitone çantalar; siyah, beyaz ve haki tonlardaki çapraz askılı modelleri ve şık el portföylerinin yanı sıra, konforlu sırt çantaları ile göz kamaştırıyor.

BEYMEN Club’ın marka DNA’sındaki doğaya saygı kavramından hareketle biyo çeşitliliğe, toprağa ve suya saygılı LWG Gold sertifikalı özel üretim tesislerinde üretilmiş deriler ile tasarlanan napa el portföyleri ve çapraz askılı çantalar pratik kullanımlarıyla şehir stilinin en önemli tamamlayıcıları arasında yer alıyor.

Koleksiyonun temel grupları arasında yer alan Aden, parlak krokodil baskı dokusu, dört farklı modeli ve geniş renk seçenekleriyle sezona feminen bir dokunuş katıyor.

Kış sezonunun öne çıkan trendi keçeyi hakiki deri ile buluşturan, deve tüyü, antrasit, kırmızı, siyah ve kahverengi tonlardaki seçenekleri ise çanta tutkunlarının favorisi olmaya aday.

Her yaştan modern kadınlara kendini özgür ve yaratıcı ifade etme fırsatı sunan BEYMEN Club 2021 2022 Sonbahar  Kış Koleksiyonu, BEYMEN Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.