Balenciaga Ocak ayı haute couture programında yok

Balenciaga‘nın Temmuz ayında iki kez ertelenen ve pandemi sırasında iki sezonda iptal edilen haute couture ilk çıkışının ardından, Fransa’nın moda kuruluşu Federation de la Haute Couture et de la Mode (FHCM) 24 – 27 Ocak tarihleri ​​arasında geçici haute takvimini yayınladı, ancak yine Balenciaga defilelerde yer almayacak.

Maison Margiela da programda yer almayacak. Geçen sezondan bu yana Paris’te canlı şovlara dönüş sıkı bir şekilde devam ederken, yeni koronavirüs varyantının hızla yayılması, çalışmalara bir kez daha ara verecekler gibi görünüyor.

Haute couture programında yer alan markalar

Programdaki tarihi Fransız moda evleri arasında Chanel, Schiaparelli, Dior ve Azzaro as Giorgio Armani Prive, Valentino, Fendi, İtalya’dan Giambattista Valli yer alıyor.

Jean-Paul Gaultier, bu sezon Y Project ve Diesel tasarımcısı Glenn Martens tarafından konuk olarak defileye katılacak. Takvimdeki diğer konuk tasarımcılar arasında Iris van Herpen, Viktor & Rolf, Elie Saab ve Zuhair Murad yer alıyor.

Balenciaga‘nın, 50 yılı aşkın bir aradan sonra geçen Temmuz ayındaki yıldız gösterisinden sonra takvimde yer almaması şaşırtıcı. Her iki marka da kendi özel tasarım gösterileri için alternatif tarihler sunmadı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.